Megnézem, van otthon kétféle is. Ha kell adok ragasztósprayt is hozzá. Légtechnikai szigetelöanyag, ha hamarabb szólsz olyat hozok amilyet akarsz, de igy csak az otthonibol tudok válogatni.
Igen
Olyan mint a,habszivacs csak keményebb és strapabíróbb
A lábtolóba hiába teszek szivacsot a vékony szart sem ér a vastagnak meg nincs tartása
Kb 2 centi vastag a cél vannak itthon fecnik azt néztem annyi elég lesz
Simán fizetem a rendes árát csak nem akarok 8métert venni a 120 centi helyett...
Dolgozik valaki armaflex anyaggal?
A boltokban csak tekercsben kapni, és túl drága ahhoz hogyott álljon a fészerben
120(19mm)-240(9mm) centi kellene az 1méteres magasságú tekercsből
Az az 5% részben igaz
Pl kilo byte szinten csak 2,4 mega byte 4,9 giga byte 7,4 és a terrás cuccoknál már 10% az eltérés
Mert ugye az 1024 az ezer és társaik...
Sőt, haverom rendelt olcsó külső merev lemezt, olyan 60 GB-nyi tárhelyet ismert fel az 500-ból, szét fűrészelte és a tenyérnyi műanyag bizbaszban benne volt egy 64 gb-os pendrive...nem röhögtem ki nagyon.
Diákként mikor válogattam a munkák között, jött az irodista kis hölgy, hogy ennyi a bruttó órabér itt, ennyi ott. Mondom neki: "és én a bruttóval mit csináljak, arany csillagom?"
Az az állam bácsit érdekli, a halandó a nettóval számol.
el kell olvasni a kommenteket miket írnak róla
mert az biztos hogy vagy hamis vagy a gyárból a teszteken megbukottakat árulják olcsón
mint anno a piacos 30-50 forintos dvd-k egyik se tudta a 4,7 gb adatot magába fogadni,
Az én 32-esem azt csinálja hogy HD-ban még elindítja a felvételt de 6-8 perc után leáll. és nem vesz tovább. Talán valami szektor hiba van vagy az amúgy egészen melegedő kamera hőjét nem bírja. Nem tudom. Lakótársam 64-es valamilyen rendes márkájú kártyáját beletettem és 4K-ban ment mint meszes egér. Míg az aksi le nem merült. Azzal semmi hiba. Engem is csábít amúgy az Ali mert nagyon nem mindegy hogy onnan veszek meg mondjuk 10E-ért egy 128-as Class 10-nek mondottat vagy itthon veszem meg 34-38E-ért
a mostani 64esem is onnét van, valami 4 ezer felé volt
az előző 32es is amit kb 2 éve vettem aztán a gyerek fotogépe simán veszi rá a 4k videót
a rossz 64es meg olyan hogy rá lehet vennia cuccot de eltűnik nem olvasható olyan mintha nem lenne rajta semmi, de a hely kevesebb
és egy rejtet mappában ott van a cucc onnét lehet olvasni
pl telefon nem tud vele mit kezdeni de egy pc igen
Micros SD-t nem merek onnan venni. Ami jött azzal végülis minden rendben volt de most a 4K-s felvételek miatt kellene egy Class 10-es Micro SD és attól tartok mert az SJ7-es ilyen felbontásnál már válogatós hogy milyen Kártyát tud kezelni. Van pár régi Micros SD-m pl azokkal nem szeret menni. De rendes bolti nagy sebességűvel meg vígan szalad szóval ez az amit nem merek Alyról rendelni.
Egyszer kell 75x 100 és egyszer 75x 45 centi
De lehet csak 70 széles megmérem pontosan
Olyan mint a,habszivacs csak keményebb és strapabíróbb
A lábtolóba hiába teszek szivacsot a vékony szart sem ér a vastagnak meg nincs tartása
Kb 2 centi vastag a cél vannak itthon fecnik azt néztem annyi elég lesz
Simán fizetem a rendes árát csak nem akarok 8métert venni a 120 centi helyett...
A boltokban csak tekercsben kapni, és túl drága ahhoz hogyott álljon a fészerben
120(19mm)-240(9mm) centi kellene az 1méteres magasságú tekercsből
Pl kilo byte szinten csak 2,4 mega byte 4,9 giga byte 7,4 és a terrás cuccoknál már 10% az eltérés
Mert ugye az 1024 az ezer és társaik...
Az az állam bácsit érdekli, a halandó a nettóval számol.
mert az biztos hogy vagy hamis vagy a gyárból a teszteken megbukottakat árulják olcsón
mint anno a piacos 30-50 forintos dvd-k egyik se tudta a 4,7 gb adatot magába fogadni,
az előző 32es is amit kb 2 éve vettem aztán a gyerek fotogépe simán veszi rá a 4k videót
a rossz 64es meg olyan hogy rá lehet vennia cuccot de eltűnik nem olvasható olyan mintha nem lenne rajta semmi, de a hely kevesebb
és egy rejtet mappában ott van a cucc onnét lehet olvasni
pl telefon nem tud vele mit kezdeni de egy pc igen