Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért az nem olyan vészes
Szeretet,jelen lèt.
Boldog nap.
Valószínű azért, mert a 700 km az tényleg sok és az már lehet fárasztó.
Jogos de a soproni körön furcsán elfáradtam. Ami zavar. Az 2 nap volt és olyan szűk 700 km. Zavar hogy elfáradtam. Csak azt nem tudom miért. Amúgy is fáradt voltam? Bár most is az vagyok. Vagy a hátizsák. Nem tudom de zavar. Tavaly mentek a napi 700+ -ok is. Most meg ennyitől is kifáradtam.
Azon mit kell gyakorolni? Menni kell.és kész
Szerintem válogatás nélkül, ami az utjába akad
Mindenesetre érdekelne mi játszódik le ilyenkor a fejében, hogy késztetést érez mások szellemi termékének folyamatos közlésére. Biztos a hangok
Kíváncsi vagyok google nélkül hogy menne pusztán csak fejből...irodalmi estet kéne szervezni.....
Pécsről ugorj el mátészalkára, majd sopron érinrésével makóra, aztán befejezettnek tekintheted a napod ha hazaértél
Reggelt mindenkinek. Ma irány pécs. jó út lesz kell gyakorolnom hogy újra meenjenek az extrább távok is. Mai előirányzott terv 500+ km
Én kedveltem az írásait, igaz minimum 15 éve de lehet 20 is hogy nem olvastam
Egy önallo gondolatot legyszives.
https://citatum.hu/szo/vil%E1g/97?r=6
vagy legalabb ne Vavyan Fable től.
Észrevetted, mennyivel többet hallasz, ha ítélkezés nélkül figyelsz a dolgaidra?
Elfuserálták ezt a nemzedéket. Semmi valódit nem kaptak, csupán pótszereket, a csömörig. (...) Én is így nőttem fel. Nem tudom, mikor döbbentem rá, hogy nem kell elfogadnom azt az alacsony értékrendszert, amelyet mindenfelől próbáltak belém sulykolni. Kioltják fantáziánkat, hogy aztán ők irányíthassák képzeletünket. Elsorvad bennünk mindaz, ami emberi s már csak anyagi értékekkel tudjuk túlüvölteni a bennünk ordító ürességet. Ez egy üzleties világ, amely azzal áltat, hogy megad nekünk mindent, mi az ujjpercünket se mozdítsuk; úgy tesz, mintha értünk dolgozna, holott valójában haszonállataiként tart bennünket.
https://kuruc.info/r/2/185210/
A videóban bemutatott mentőautó hogyan kapott érvényes műszakit?
Napisz@r inkább.
A mai bölcseletek tengerén végig futottam, és megállapítottam hogy a fele faszság, de a másik.fele nélkül üs elvolt itt mindenki
Ha lesz időm bemásolom a teljes Háború és békét
Én már régen is mondtam, le kell jönni az anyagról, lám hova vezet
Mik vannak.
navazze.....
Clam rendszeresen elfelejti bevenni a gyogyszeret.Pont.1 sor.
Ja bocs ez a mai történés volt itten. A BK röviden! Mindenki dug mindenkivel!
Ok! Együtt vagyunk, de hisztizel, féltékeny vagy stb. én pedig itt leírom milyen pici a....
nagyon röviden, mondjuk 2 sorban
Elmeséljem neked?
én ezt máshogy szoktam mondani a kereskedő kollégáknak: ki a kicsit nem becsüli, nagy lófaszt a seggébbe....