Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fasz üsse ki akkor a szemedet.
Nem! Nekem Rizoma tartály van, szóval...
Esz a sárga irígység mi he?
A színe miatt nem, sőt szerintem gyengébb lesz tőle!
Look at disz testvíreim. Tuningolom a gépet. Remélem jobban fog menni tőle.
Nem vadászok és a nőket szeretem!
Most jöttem!
Akkor te már ki vagy lőve? Pedig most akartam rád szállni!
Nem cikizek senkit! Jó lenne leszállni rólam!
na vaok nadon jot moccanytúztam!
Őőőőő,nem.
Hát nem tudom, hétvégén hazajön, ha lecserélném a zárakat és bentről nézem ahogy próbálkozik vajon hamar megunná?
Akkor fuss..............messzire.
A feketét talán nem veszi észre ha azzal körbetekerem.
Kacsaszalag.
Hétvégén meg leszek ütve........vazz, most vettem észre, hogy Anita motorjának a tankját összekarcoltam a garázsban ahogy a télen mindig felette nyúlkáltam a cuccokért...... Mi a bánattal lehet eltüntetni a fényezésen kívül?
Vagy, nem.
Nem írná hogy "sajnos" ha így lenne.
Azért van értelme ha valaki jól csinálja.
Simán kapcsolati tőke építésnek kell tekinteni, nem lébecolásnak.
Egyik ismerőst a Bosh támogatta, ott volt gyakorlaton, és amikor végzett már bemelegített helye volt, mert ügyes volt a srác.
És igaz hogy ingyen munka, de egy gyakornok kb. szart sem ér termelés szempontjából, inkább csak a nyűg van vele, mert 2 hónap alatt akármilyen okos, nem tud belejönni az adott munkába. Tényleg csak betanított segédmunkára jó, meg arra jó hogy elküldjük kávéért, de ha már ott van akkor megmutogatjuk neki, mi hogy van, szokják az arcát az adott cégnél, és amikor belép a munkaerő piacra akkor már egy olyan alkalmazottunk lesz, akinek kb. tisztában vagyunk a képességeivel.
Szerintem inkább TELNET elvont bölcseleteit cikizi. Persze mindenkinek próbál görbe tükröt állítani, csak mint "görbe tükör elfelejti, hogy nem a világ torz, hanem ő torzítja el.
Az első annyira nyilvánvaló, hogy bárki kitalálhatta kút főből is, a második az "Arany ember"-ben volt szerintem, csak picit más formában, szóval mivel nem pontos az idézet, ezért nem találtad.
Nem is rossz ötlet.
Kell szervezni egy "Fagyi túrát" az nyer aki több fagyizó előtt fotózza le a motorját egységnyi idő alatt
Egészségedre!
Hajrá, én a parton szürcsölöm a söröm.
Este 6-os előadásra megyek ma meg holnap, aztán következő szerdáig nem megyek.
Vége a melónak, szevasztok héjjjjj!

Drótszamáron

Halo! Kérem itt a Sam beszél.
Miért fúj mindig szembe szél?
Hogyha néha hátulról fújna,
nem lenne annyi izommunka.

Bezzeg nyáron, mikor jólesne,
csak a Nap süt két szemembe,
izzadtságom törölgetem,
homlokomon fáradt kezem.

Csoda eme kardióba,
bemondom a rádióba,