Fu, hogy mennyire utáltam ezeket az ingyen gyakornokoskodásokat, mikor nekem kellett mennem, általában nem szeretnek fizetni érte.
Egyszer megkérdeztem, hogy nyáron ki a bánatnak van ideje és pénze 2 hónapot ingyen dolgozni? Még fel voltak háborodva, hogy miért nem önkénteskedek 2 hónapot, miközben világi jó diákmunkám volt amivel nettó 120-140 ezer között kerestem havonta.
Van itt valaki aki Bp.-n vagy környékén gépgyárban vagy olyan helyen melózik ahol vannak gépészmérnökök? Egyik jó kollégám fia gépészmérnöknek tanul és nyáron kéne neki a kötelező 8 hét gyakornokoskodás, de nem nagyon talál ilyen állást.
Én csak a clam, oszi, cápa hármasra emlékszem, akik közül cápával is ugyan szívtuk egymás vérét, de vele sokat beszélgettem a motorozásról is, egész jó infókat, tanácsokat is kaptam tőle. Ki a másik kettő?
Most is beteg tőle hogy nem térhet vissza a régi stílushoz.
Bár csalja a távolságot.
De amint bevallaná dobnák ki.
És a szereplési vágy nagyobb,jelenleg.
Nyomja ezt a gedeon faszságot.
Egyszer megkérdeztem, hogy nyáron ki a bánatnak van ideje és pénze 2 hónapot ingyen dolgozni? Még fel voltak háborodva, hogy miért nem önkénteskedek 2 hónapot, miközben világi jó diákmunkám volt amivel nettó 120-140 ezer között kerestem havonta.
És olvassa rendületlenül.
Nagyon gizda a kis homár.
Bár csalja a távolságot.
De amint bevallaná dobnák ki.
És a szereplési vágy nagyobb,jelenleg.
Nyomja ezt a gedeon faszságot.