Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2 hónapból a felét elblicceltem, másik felét meg átraktam tél közepére, valami kis honorárium járt is érte, így nem volt akkora a kiesés.
Fu, hogy mennyire utáltam ezeket az ingyen gyakornokoskodásokat, mikor nekem kellett mennem, általában nem szeretnek fizetni érte.
Egyszer megkérdeztem, hogy nyáron ki a bánatnak van ideje és pénze 2 hónapot ingyen dolgozni? Még fel voltak háborodva, hogy miért nem önkénteskedek 2 hónapot, miközben világi jó diákmunkám volt amivel nettó 120-140 ezer között kerestem havonta.
Van itt valaki aki Bp.-n vagy környékén gépgyárban vagy olyan helyen melózik ahol vannak gépészmérnökök? Egyik jó kollégám fia gépészmérnöknek tanul és nyáron kéne neki a kötelező 8 hét gyakornokoskodás, de nem nagyon talál ilyen állást.
Én meg má' majdnem komolyan vettem és elkezdtem volna valami értelmeset, de tök igazad van, ez sima "görbe tükrös" trollkodás, abba meg kár belemenni.
De akkor minek tilt? Ha témázni, rage-elni akar, annak alapfeltétele, hogy lássa a másik válaszát.
Aztán meg még is.
Igen.
Denemáááá, ez annyira tré. Ha valakit tilt az ember, akkor nem akarja többet olvasni. Vagy csak én gondolkodom ilyen lineárisan?
Arctalannak barát...
Deeeee,vagy megnyitja mozillával és chrome-al is.
És olvassa rendületlenül.
Nagyon gizda a kis homár.
Mentem motorozni! Majd este leszek kedves motoros barátaim!
Zártosztály? Amit hallottam róluk, rájuk is fér.....
Fészen vannak zárt csoportban.
Oszi és Cápa? Ők kik? Osziról többször is hallottam már.
Én csak a clam, oszi, cápa hármasra emlékszem, akik közül cápával is ugyan szívtuk egymás vérét, de vele sokat beszélgettem a motorozásról is, egész jó infókat, tanácsokat is kaptam tőle. Ki a másik kettő?
A több profilost én sem értem! Engem is betalált az egyik tiltottam egy új reggel, de azt is tiltottam!
Kicsoda? Sajnos nem tudom mire írtad, mivel a Truble-ös csávó tiltva van.
Öten vannak a gittegyletben.
Ugye nem azt a csicskulást műveli, hogy a főprofillal tiltott és egy másikról meg nézegeti, hogy mit írtál?
A legviccesebb hogy minden hsz-emet olvassa,de tiltott.
Most is beteg tőle hogy nem térhet vissza a régi stílushoz.
Bár csalja a távolságot.
De amint bevallaná dobnák ki.
És a szereplési vágy nagyobb,jelenleg.
Nyomja ezt a gedeon faszságot.
Kicsoda?
Dehogynem építem be! Úgy élek! Nyilván az élőszóba nem építem be és úgy nem használom, de nem is ez a lényeg.