Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhova bedugta a kameráját?
Basszus tavaly áprilisban vettem a nyenyőcét azt belement abba is 2ezer km szigorú 40km/h-val.
Nekem ennyire nem lódult meg a fantáziám.
Ha látnád Zoli hogyan fotózott besz@rnál Sanya!
De azok de minek csak lefikázva vannak folyamatosan... van sok értelme.
Biztos, hogy kíváncsi vagy arra amit két faszi művel a völgyhíd tövében a fűben?
Ezek szerint nem publikusak?
ne aki nem alkalmazza, annak szól, hogy bazmeg fos vagy
A gépemen meg Ekecsén hol lennének.
küldd már át kérlek
És hol vannak?
Közösségi méda első szabály:

Ne idézgess! Mindenki tudja, hogy csak olvassa az adott illető, de nem alkalmazza.
Fasza képeket lőttünk a múltkor Ekecselekkel a völgyhídnál...
vmi idézet volt az értékelésről, asszem, néha szoktam én is... de beszéltünk is veled akkor is, akkor írtad a posztos ribiket :D
Szájberlaaav asszem.
Mit dobtál be neki, amin ennyire rajta maradt? Lsd, herka?
Nagyon finom voltál druszám!
2. helyesen: az arisztokrata az aki arra büszke, hogy az apja és a nagyapja is lopott.....
Kik szerint okosabbak az idézetek gazdái? Aki folyton idéz azért teszi mert nincs saját gondolata hanem másokét éli meg sajátjaként.......amúgy én 2 dolgot szoktam idézni, az egyikről azt hittem sokéig, hogy én találtam ki míg nem jött szembe velem mint Vass Albert mondás: nem azért élünk, hogy dolgozzunk hanem azért dolgozunk, hogy éljünk.........a másikról meg úgy tudtam, hogy egy Byron idézet, de hiába keresem a guglin a forrást rendre csak azokat dobja ki ahová én beírtam: az arisztokrata (nemes vagy bármi) arra büszke, hogy már az apja és a nagyapja is lopott....
tegnap néztem
És dingdong néven visszatért mint a terminátor.
am ezt azóta csinálja, mikor én egyszer bedobtam vmit...
közben amott vagy