Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nekem.
Ezt kinek írtad?
Hallod Clamci, kezdesz olyan lenni, mint az idézetes picsák a fb-on.
Tudta, hogy vannak szebb arcok, nemesebb arcok, tisztább arcok - de éppen ez az egy arc hat rá, és uralkodik rajta. Ez az egy arc az egész világon. És ő maga ruházta fel ezzel a hatalommal.
A csodálatra, rajongásra való hajlam az emberi psziché kitörölhetetlen és fontos tulajdonsága; figyelmen kívül hagyása vagy megbélyegzése sem fogja eltüntetni: egyszerűen csak a felszín alá fogja nyomni, s ott fog ólálkodni elkorcsosulva és elhanyagoltan, várva, hogy méltatlan célpontokra akaszkodjon. Ahelyett, hogy a celebek iránti vonzódásunkat elnyomni próbálnánk, értelmes és termékeny irányt kell szabnunk neki.
Hogyne Zsolesz nagyon jó volt, remélem lesz még ilyen...
Az ösvény követéséhez figyelj a mesterre, kövesd a mestert, sétálj a mesterrel, láss át a mesteren, válj a mesterré.
Arca sincs. De mióta újra megjelent uralna mindent mert ugye "ez kell a népnek, ezt akarja mindenki" a netes képeit videóit stb... eljöhetne Tinnyére vállon veregetném keblemre ölelném jó szorosan!
Az augusztusi kör azért nem volt rossz!
Szerintetek clam-dingdongnak van egy önálló gondolata vagy csak a keresést ismeri a google-ban?

https://www.citatum.hu/konyv/V...
Akkor te is az vagy
Dettó. Utóbbi annyival jobb, hogy jó érzés leülni kicsit a rétre beszélgetni, enni együtt, ilyesmi.
Régebben azt mondták, hogy egyedül csak a melegek motoroznak.
Egyedül motorozok, mert nincs kedvem várni senkit!
Nem annyira.
Csapat függő.
A felhozatal mostanában.....................
A nem tárgyilagos kritikának különböző okai vannak. A kritizáló legtöbbször önmagával sincs jóban. Aki nem tárgyilagosan kritizál, az teli van méreggel és csalódással a félresikerült dolog miatt. Ezek a negatív érzések meghatározzák hanghordozását és szóhasználatát. A hangja szemrehányó vagy lekezelő. Túloz és általánosít. Ehhez jön még az a (többé-kevésbé tudattalan) vágya, hogy megleckéztesse, helyre tegye, vagy lejárassa a másikat.
Én legtöbbször egyedül megyek sőt utasom sincs soha amit nem bánok. De ha 1-2 barátom eljön néha azt sem bánom.
Ja.
Mindenre is.
Te is bandáztál korábban!
csapatban motorozni kellemetlen
Vágok egy tincset
Erre én már évekkel ezelőtt rájöttem....
Észrevettem.
Na jó, pótollak, elmegyek vele motorozni full pinkben.....tucc kölcsönadni legalább egy hajat?