Én nem teregetem ki a szennyest pedig megtehetném de ennek nem ez a módja és nem tenném. De legyek elkönyvelve büdös parazsztnak és fejezzük be. Ha lehetne kérnem.
És ha ez sem? Akkor mi lesz? Veszel plakát helyeket és teleszórod ezzel Budapestet? Neked is sok mindenben van igazad, de ez amit most csinálsz nem elegáns, finoman szólva.
Apám sem baszakodott hitellel, 50. születésnapjára meglepte magát egy új autóval, életében egyszer legyen egy új kocsija. Egyben fizette ki, nem kockáztatta a családot mindenféle bizbasz hitelekkel, ennél sokkal de sokkal okosabb és előrelátóbb ember.
Többnyire azok az emberek igyekeznek mások dolgait életfeladatait megfejteni,megoldani akikben leginkább érezhető az elmekondicionálta káosz,a turba (zavar) teljes lefedettségében.....
Nem dőlt meg sőt, inkább a biztonságérzet utáni vágy győzött épp a töméntelen egyoldalú információ áramlás okán........vagy valami más volt, de akkor is nekem van igazam.....
A munka eszköz más, Széchenyi is megmondta, hitelt csak termelő eszközre érdemes felvenni, hiszen önmagát fizeti vissza. Minden más csak luxus és hóbort.
Mert spec ez az egész egyre jobban terel az egyéni motorkázás felé.
És amikor a buborékon kívüli világ kopog akkor azok birkák,hülyék stb....