Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyis abban igazad van, hogy sokan érdeklődnek és informálódnak, de zömük úgy, hogy megnézi mi van az ismerősükkel, ki tett ki új csöcsös képe, ki szakított, ki szült stb. A fontos híreket a többség leszarja, persze van egy réteg akit érdekel, de nem az a jellemző.
Tévedsz, engem érdekel, szívesen tobzódok mások magánéletében ha már az enyém sekélyesre sikeredett.
Ez amit mondasz úgy kicsivel több, mint 2 hete megdőlt!
Pont fordítva, a kortársainknak sokkal könnyebb információhoz jutni mint bármikor régebben és sokan érdeklődnek is és informálódnak. Régebbi korokra sokkal jellemzőbb volt amit írsz és ez érthető is hisz a közösséget az tartja legjobban össze ha nem érdeklődik semmi más után csak a nyáj által nyújtottakat fogadja be......épp ez a gondja a jelenlegi bezárkózást szerető hatalmaknak, hogy ma már ezt nehéz kivitelezni.
Bizony, be is baszna, ha rongyos 200 ezer km-t nem menne el valami komolyabb gond nélkül.

Megint a Thalia, mint példa, 440 ezer km-nél jár az általam ismert km elnök benzines, nem kellett sem motor generál, sem váltó csere sem semmi baszakodás.
Másik, Alfa Romeo az 1.9-2.5 JTD motorral, többről tudok 500-700 ezer km között, szintén nem kellett egy saroktelek árát beleborogatni. De 2.0 TwinSpark motoros is akad 400 ezer km felett, mindezt úgy, hogy kicsivel komolyabb vezetési élményt és motorerőt ad, mint az akkori kategória társak 2.0 literes motorjai.

Minden képes elmenni 400-500 ezer km-t, ha karban van tartva.
Ehe... már nekem is összegyűlt...
Különös, hogy leginkább az éretlen emberek kérik számon másokon az érettség hiányát. Ám ez az ellentmondás is csupán látszólagos: a valóságban azzal, hogy másokat vádolnak éretlenséggel, a saját magukét akarják védelmezni.
Igazad lenne, de most épp te is itt cseszteted. Ráadásul ehhez nekünk semmi közünk és nem hiszem, hogy bárkit érdekel.
Őket célszerű útjukra engedni,elengedni,megengedni számukra hogy úgy viselkedjenek,éljenek,ahogy....szinte nulla energia befektetéssel mind ezt...mosolyogva,szeretettel.
Nem probléma, Sanyi bá, nem akartam bele beleállni, hogy most 2 vagy 3 millió volt egy Ignis, mert lényegtelen igazából.
Legyen 2.2 vagy 2.5, akkor is nagyon rácseszett a 4-5 milliós kifizetéssel, kétszeresét perkálta ki egy vacak kocsiért.
Nem tudom, nekem bonyolult ami itt megy. Nem látom át ki kivel mikor.
Barátnál örülök, ha a barátom próbálja az életét rendbe tenni, meg lépni, támogatom, nem csesztetetem meg féltékenykedem. Ja. :)
Tévedsz, ez nem fog! Mellesleg tényleg megalázó! Ha letiltod egy időre az célszerűbb és humánosabb lett volna.
De érted mire célzok ezzel. Egy modern dízel kocsi 15 éves korára egy zsákba macska, nehezebb jót találni belőle, mint egy benzinesből. Lehet, de nehezebb és nagyobb a lutri-faktor. Akinek jármű kell A-ból B-be, nem recskázik a dízel koromra és nem akar kemény arc lenni a piros lámpánál, annak egy 1.4-2.0 közötti egyszerű benzines autó mindenre elég és az esetleges javíttatása is olcsóbb.
Kortársaink óriási többségét semmi más nem érdekli, csak ami az életvonalába illik, ami megerősíti az életsablonjait, eszméit, értékeit, előítéleteit.
Ha már semmi sem használ, majd talán ez.
Barát?
Mindenkinek más az élethelyzete, nem bántom, nekem sincs vele bajom, de amit és ahogy néha csinál, összegyűlik, és hiába beszélem meg vele....

Na mindegy, lépjünk tovább ezen a szaron is, remélem nem kapok több e-mailt, hogy miért x-el mentem el motorozni, stb, stb....
Nem tudom, de ez tényleg sok. A szexchat is az, de ez.... Nem tudom eszembe nem jutna ilyenekről társalogni mindenki előtt.
Mert szerinted ez igen? Nem ismerem őt, sok mindenben nem is értek vele egyet, de az egyik legnormálisabb az itt jelenlévők közt. Nem kellenek az embernek ellenségek, ha ilyen barátai vannak.
Aki hatalomra vágyódik ...fél...és (vagy) bizonytalan...
Talán érzelmi mélyponton vannak és senki nem készítette fel ennek megfelelő kezelésére?
...Lélekhez térni célszerűbb....
Nem értem, miért igyekeznek az emberek mindenáron megosztani a nyilvánossággal a magánéletüket. Elfelejtik, hogy az ismeretlenség hatalmat ad.
Jóságos Isten, hogy micsoda drámák játszódnak le itt.