Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiteles ebben az esetben mit jelent? De tényleg.
De ha Clam is jön.
Nem biztos.
A hiteles szerelemhez hiteles nő és hiteles férfi kapcsolata szükséges. Ha egy nő és egy férfi önmaga szemében nem hiteles az élet különböző területeit illetően, az csak családnak vagy párkapcsolatnak látszik, de valójában nem lesz más, mint rózsaszín lufi. És csak idő kérdése, hogy ez a lufi mikor pukkad ki.
Ha nem kamuzott akkor Zoli32.01 is jön zárva lesz a komód center.
Gyere el vasárnap Tinnyére ott lesz gazdagon személyes kapcsolatod...
Hova?
Most ki jön vasárnap egyébként? Cefi . Pocses, addig ok Lacinak kötelező , rég láttam
én meghallottam, az enyém most azt mondja éhes vagyok... megyek, adok neki vacsit
Mondtam,lottó ötös.
A kutyák beszélnek, de csak azok számára, akik képesek meghallgatni őket.
Mert kerek 1 guriga egy reklám azért.
Mi a tökömért reklámoznak itt kutya tápot?
most már én is
Sokan önként mondanak le elemi jogaikról, amikor médiás vagy internetes közönség elé tárulkoznak. (...) Az a céljuk, hogy megmutassák magukat, elismerésre vágyódnak. Többnyire sajnos arra eszmélnek, hogy az arctalan falka prédájává váltak. Részemről továbbra is a személyes kapcsolatokban hiszek.
Még utálni is könnyebb valakit, ha nem egyedül kell csinálod.
A cybersex-függők néhány közös jellemzője:
Rendszerint naponta több órát töltenek módosult tudatállapotban az online erotikus élményekbe merülve.
Fokozatosan hozzászoknak az online erotikus ingerekhez, s ezért egyre extrémebb ingereket keresnek, mert a régebbiek már kevésbé hatnak.
Akkor is órákat töltenek el az internetes erotikus viselkedéssel, ha ez károsan hat meglevő, reális párkapcsolatukra.
A valódi életben egyre kevésbé képesek kielégítő, intimkapcsolatokra.
A hosszas cybersex elfoglaltságok után többnyire szégyelik és bűnösnek érzik magukat.
Annyira fontossá válik számukra a cybersex tevékenységgel eltöltött idő, hogy erős hiányérzetük támad, ha valamiért nem jutnak hozzá. .
Banyek... felröhögtem....
Mindent KP-ra veszek! A japán kisturbósoktól nem kell szerintem félni, mert a belpiacos Kei carok zöme turbós. Szóval van nekik benne tapasztalatuk!
Megy a tököm, ott mi lesz? AM én nem vagyok képben az eseményekkel, elvagyok nagyon a ki életemmel jelenleg, és örülök ha békén hagy mindenki a picsába de a vasárnapot megígértem Pityunak , Neked is , meg kedvem is van, csak azt sem tudom mit csinálunk, de ja megyek