A hiteles szerelemhez hiteles nő és hiteles férfi kapcsolata szükséges. Ha egy nő és egy férfi önmaga szemében nem hiteles az élet különböző területeit illetően, az csak családnak vagy párkapcsolatnak látszik, de valójában nem lesz más, mint rózsaszín lufi. És csak idő kérdése, hogy ez a lufi mikor pukkad ki.
Sokan önként mondanak le elemi jogaikról, amikor médiás vagy internetes közönség elé tárulkoznak. (...) Az a céljuk, hogy megmutassák magukat, elismerésre vágyódnak. Többnyire sajnos arra eszmélnek, hogy az arctalan falka prédájává váltak. Részemről továbbra is a személyes kapcsolatokban hiszek.
A cybersex-függők néhány közös jellemzője:
Rendszerint naponta több órát töltenek módosult tudatállapotban az online erotikus élményekbe merülve.
Fokozatosan hozzászoknak az online erotikus ingerekhez, s ezért egyre extrémebb ingereket keresnek, mert a régebbiek már kevésbé hatnak.
Akkor is órákat töltenek el az internetes erotikus viselkedéssel, ha ez károsan hat meglevő, reális párkapcsolatukra.
A valódi életben egyre kevésbé képesek kielégítő, intimkapcsolatokra.
A hosszas cybersex elfoglaltságok után többnyire szégyelik és bűnösnek érzik magukat.
Annyira fontossá válik számukra a cybersex tevékenységgel eltöltött idő, hogy erős hiányérzetük támad, ha valamiért nem jutnak hozzá. .
Megy a tököm, ott mi lesz? AM én nem vagyok képben az eseményekkel, elvagyok nagyon a ki életemmel jelenleg, és örülök ha békén hagy mindenki a picsába de a vasárnapot megígértem Pityunak , Neked is , meg kedvem is van, csak azt sem tudom mit csinálunk, de ja megyek
Rendszerint naponta több órát töltenek módosult tudatállapotban az online erotikus élményekbe merülve.
Fokozatosan hozzászoknak az online erotikus ingerekhez, s ezért egyre extrémebb ingereket keresnek, mert a régebbiek már kevésbé hatnak.
Akkor is órákat töltenek el az internetes erotikus viselkedéssel, ha ez károsan hat meglevő, reális párkapcsolatukra.
A valódi életben egyre kevésbé képesek kielégítő, intimkapcsolatokra.
A hosszas cybersex elfoglaltságok után többnyire szégyelik és bűnösnek érzik magukat.
Annyira fontossá válik számukra a cybersex tevékenységgel eltöltött idő, hogy erős hiányérzetük támad, ha valamiért nem jutnak hozzá. .