Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry, nem használ neki, nem érti, állandóan megy a cirkusz, unom, fárasztó, hátha vki segít neki kicsit "észhez térni"
Erről beszéltem múltkor! Vannak témák, amiket privátban kell intézni, nem nyilvános fórumon!
nem alázlak, tényeket közlök, amit milliószor megtettem személyesen és telefonban és e-mailben, de nem használt, de valóban felesleges volt, mert ez sem fogja, nyilván ....

menj, és viselkedj normálisan, ne rinyálj, meg ne próbálj számon kérni, meg cseszegetni mikor miért kivel vagyok.... meg így-úgy elhanyagollak, élem az életem bazki...

elfelejtetted, hogy a tavaly nyár azért volt, mert 2 balesetből épültem fel melletted, köszönöm, nem szeretnék soha többet ilyet, egyszer elég volt, ezért fogd fel, nem lesz többet ilyen soha, hogy én ott ülök hetekig melletted , értsd meg!

Keress magadnak egy társat...
Gyááá mi megy itt?
Azt hittem már vége a téli motoros depressziónak.
Jó reggelt! Borongós!
Eltűnni nem fog, max. pár évet elpazarol. Nekem nehéz elképzelni, hogy egy KTM sikeres legyen a GP-ben.
Nem én lelépek mert dolgoznom kell és nem ez a módja hogy ezt amúgy megbeszéljük. Csak most jó engem itt alázni. Viszont én nem veszem fel a kesztyűt mert nem lenne szép dolog.

Sziasztok leléptem dolgozni.
Az biztos!
femcafe?
Fejezd be! Tönkreteszed a barátságot... észre kéne venni, hogy megutáltatod magad ezzel ....

Ha nem, akkor nem kell erőltetni dolgokat, örülni kell egymásnak, úgy ahogy lehet.

Nem menekülni kell, felfogni. Agyfaszt kapok már ettől a viselkedéstől. Egyszer-kétszer elmegy... de ez más a sokkkkadik...
Ok rendben úgy látom mennem kell. Mert hamarosan megint kapok a pofámra.

Sziasztok
kibaszottul*
Na de cefi. Lesz akkor véradás ?
Szívem, az élet nem mindig tejfel, sőt, általában nem az...

Gergőből meg kiutazottul elegem van, állandóan basztat, mikor tali, miért nem tali, miért nem vele tali, bezzeg mással tali... lófaszt sem lát semmiből, de megy a rinya, amit 1 éve csinál.... Unom. Oka van mindennek....

Mellesleg mi is akarunk menni egy kört jó rég óta.
Én be is fejeztem. Főleg mert eddig minden rendben van velük
Jobbulást kívánok
Még bele gondolni is rossz!!!
Ha nem nagy kérés hanyaguljuk az ijes fajta rémát...
Hajlamos vagyok az ilyenekbe beleélni magam, nem egy kollégám ilyenen megy keresztül és már nem szívesen beszélünk ilyenről, pedig ez is az élet velejárója
Rendben
na akko' ez is meg van oldva :")
hidd el, nem csak neked van gondod, gondjaid, másnak kómában fekszik az apukája, és lehet el kell engedni.... még sorolhatnám, de inkább próbálom összeszedni magam... egyedül...
Anyuét nem tudom. Valami Pukli van a fején azzal kell kezdeni valamit. Fater már túl van rajta. Ő a most már 3 éve történt horvát motoros baleset hozadékát kellett megműteni. Ugyanis has fal sértve lett. Ő már egész jól van.
Remélem nem komoly
Az még belefér