Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nna az se gyenge
Mi egyszer voltunk gonoszok, amikor kosaras emelővel a kocsma előtt elborult férfibiciklit végigfüztük a közvill kandelláberen, és ugyanugy eldőlve hagytuk....
inkább felelős állampolgárként felhívtam polgártársaim figyelmét a rendszer gyenge pontjára.... vagy csak geci voltam
Gecievagy..,
ifjabb koromban imádtam ezeket a kerékpáros lezárókat... a számzáras mp-ek, a sima záras max fél perc alatt megvolt. nem loptam el egyet sem, de sokat átlakatoltam máshova, amikor jött a gazdáju, az meg felért egy kandi kamerával, mert nem értette hogy került 10m-el arrébb, vagy az erkély korlátjára... ma már ilyet nem csinálok
Akkor ma a bolt előtt az összes bringa lánccserés lett....egymáséval:)
nem érted te a művészetet
Kurva szar lehet gardányt nittelni :))
ma visszakaptam.... nitteltem is gyorsan párat, hohgy lássam megy-e még
Van má nittelőd? Mer elkérném ha van.....
Jól írtad.....kiveri a szemét
méééé, kiveri a szemét?
És meg is vakulsz....
Lehet nem harapna a kutya, vagy csak lassan mert így 45 felé már néha besül a puska
Ha meg beveszek valami csodaszert akkor meg a mentő visz el..
Szerintem pedig de!
Ha ezzel megszüntetjük ezt a kielégületlenek csevegését itt, akkor megveszem a festéket! Vagy adok egy fekete cipőboxot!
senki nem írta, hogy 2értelmű
Szerintem is!
Nana....itt nincs semmi 2értelmű duma....
nnna, az első konkrét csávó.... nincs, szöveg, nincs duma, csak a lényeg.... mert ugye amelyik kutya ugat....
egy fillért nem adtam ki a kezemből, ja de fékolajért fékbetétért meg intimbetétért.
átfestitek feketére rászánok 10 másodpercet
na végre egy kemény csávó