Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg így van, mert más kocsin használtam a barum gumit és nem volt vele gond!
Mivel árban ott volt mind2, de a laufen kicsit jobb értékekkel rendelkezett így rá esett a választásom, átlag autóra, évi 4-6 ezer km-re bőven jó
Nem gyárt 215*45/R17 méretben
Az oké hogy olvassak, de ez nem a Primacy4 hanem a 3
A tesztek a Continentált hozzák ki jobbnak, a Primacy 3-hoz képest, mind a futásteljesítményre, mind a tapadásra.
A 4 annyira új hogy nincs igazán hiteles teszt róla, csak a Michelin sajátja.

És tény hogy a Michelin név jobban cseng, de a Continak meg benne van a nevében a Premium, ami sokkal nagyobb LLN faktort jelent (Látszólagos Lóerő Növekedés)
Ha a Michelin nevében benne lenne valami X-es szó, vagy Sport, vagy Power, nem is gondolkodnék
Szerintem a Barum jó gumikat csinál és egy átlag autós igényeit, aki átlag autóval rendelkezik bőven kielégíti.
Autókra nem gyártanak gumit.
Én gondolkoztam a Barum-on (polaris2)
De helyette kiprobálom a Laufen-t, bár még mindig a téli van fent de majd kiváncsi leszek hogy teljesit...
Idáig continental premiumcontact2 használtam, azzal nagyon megvoltam elégedve
Mitast!
Én pedig vennék egy jó kis Barumot.
Üdv! Én inkább a Michelin-választanám!
Melyik a jobb gumi? Árban ugyan ott van.
Michelin Primacy 4 https://www.michelin.hu/autogu...
Continantal Premium Contact 6 https://www.continental.hu/car...
Füstölt oldalas volt és előkészítettem holnapra a töltött káposztát.
Mi sütve nem annyira szeretjük, ellenben pörköltnek annál inkább. (mondjuk az inkább birka, mint bárány)
Mi a menü?
Én most először bárányt sütöttem. Nagyon finom lett. 2x10 órát pácoltam, 3,5 órán át sütöttem.
Itt villámlás, dörgés szakadó eső..........elmosta a mai kiruccanást.
Hajléktalannak néztek, ezért a nagyvonalú ajándék?
Ugye a gyógyszereket is bevetted?
Nagyfaluban milyen most az idő? Kéne egyet motorozni de ha szar az idő maradok még inkább a Balatonon.
Ilyen nap ez... a MrSale-ben kaptam egy ingyen autós kabatot, most meg a kedvenc olasz éttermemben ebédelünk....
Én pedig így.
Badacsonyban esik az eső kb. egy órája! Kirakottul örülök neki!
Az nálunk van!
Én még struccot sem láttam erre mifelénk....
Én nem így tapasztalom Pesten