én a nagy gépet mindig utáltam a cégnél, azt csak másolni szerettem ilyen a4-a3 átalakításokra és társaira jó volt
az a kyocera sokkal jobb volt nyomtatni még könyv formátum 2 oldalasra is tudta, a nagygép meg macerás volt ide-oda dugdosni, keresni hová pakolta amit másolt brrr
Nyerni nem fognak az biztos, nagyon messze vannak attól a szinttől. De legalább próbálkoznak. Az enduro-cross oldal szerintem annyira húzza a ktm-et hogy elbírnak még pár év kudarcot aztan kérdés hogy mi lesz később.
Makit meg a hondát idén sem lehet majd megverni szerintem.
Sajnos nekem saját a cégem így mindent én fizetek ha kell ha nem, nincs kitől lopnom. Ezzel persze nem szólom le azokat akik ezt teszik hisz ha a főnök engedi akkor nem tilos. Viszont az is tény, hogy alig nyomtatok, de ha kell akkor azonnal kell és akár éjjel is így olyan gép kéne ami nem szárad be ezért kérdeztem a nagyérdeműt, mondjuk tapasztalatokkal lettem gazdagabb így megérte a kérdés.
igazándiból semmi értelme az utcai cuccnak
a japó buzik sosem vennének ktm motort még akkor sem ha lényegesebben olcsóbb és jobb lenne
és amíg nem tudnak sokat eladni, nemigen lesz sok fejlesztés
én olyan hülye vagyok, hogy ami nagy számban kell, azt kinyomtatom a céges 4,5M-s gépen, amit úgyis havidíjban supportál egy cég, tehát ha akarok éjjel nappal nyomtathatok... mert birka vagyok
Ha nyernének esetleg az tudna lendíteni rajtuk, de ahhoz kellene fejleszteni egy V4-et utcára. Azt pedig nem tudom elképzelni, hogy ők állandó résztvevőként maradnak a GP-ben, bár a Ducati is erőltette és most sikeres.
Ilyen tudtommal nincs, hogy L2, ezt csak a Ducatisok mondják, de mindegy is. Túramotorban oké ez a hengerelrendezés, de sportmotorban nem tudom elfogadni. Az MV pedig szép, de... A Triumph pedig retroban nagyon tetszik, viszont a többi motorjuk nekem kicsit Hyosung style.
MM verhető! Tavaly is majdnem megfogta Dovi.
az a kyocera sokkal jobb volt nyomtatni még könyv formátum 2 oldalasra is tudta, a nagygép meg macerás volt ide-oda dugdosni, keresni hová pakolta amit másolt brrr
Makit meg a hondát idén sem lehet majd megverni szerintem.
a japó buzik sosem vennének ktm motort még akkor sem ha lényegesebben olcsóbb és jobb lenne
és amíg nem tudnak sokat eladni, nemigen lesz sok fejlesztés