Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy beruházásokhoz például egy 5 milliós nyomtatóra.
A lopáshoz, vagyis akarom mondani a fejlesztésekhez.
Dolgozz többet.Vagy mittomen.Azert egy dl650 nem a horror.
Az attól függ, ha Pedrosát odaviszik az már jó húzás lenne tőlük.
MM verhető! Tavaly is majdnem megfogta Dovi.
Mihez, nyomtatáshoz?
A tesó adzondta canon de a típust nem tudtam kiszedni belole.
én a nagy gépet mindig utáltam a cégnél, azt csak másolni szerettem ilyen a4-a3 átalakításokra és társaira jó volt
az a kyocera sokkal jobb volt nyomtatni még könyv formátum 2 oldalasra is tudta, a nagygép meg macerás volt ide-oda dugdosni, keresni hová pakolta amit másolt brrr
Ha nem tudok újabbat megfizetni, bakker?
Szerezni kell egy jó ismertséget!
Nyerni nem fognak az biztos, nagyon messze vannak attól a szinttől. De legalább próbálkoznak. Az enduro-cross oldal szerintem annyira húzza a ktm-et hogy elbírnak még pár év kudarcot aztan kérdés hogy mi lesz később.
Makit meg a hondát idén sem lehet majd megverni szerintem.
Idén baszathatod egynek!
A burzsoázia diszkrét bája na.
Sajnos nekem saját a cégem így mindent én fizetek ha kell ha nem, nincs kitől lopnom. Ezzel persze nem szólom le azokat akik ezt teszik hisz ha a főnök engedi akkor nem tilos. Viszont az is tény, hogy alig nyomtatok, de ha kell akkor azonnal kell és akár éjjel is így olyan gép kéne ami nem szárad be ezért kérdeztem a nagyérdeműt, mondjuk tapasztalatokkal lettem gazdagabb így megérte a kérdés.
tényleg szégyenlem magam
Igazából a jelen magyar motor vásárló le van maradva mindennél kb 10 évet.A menő a 2008 ás év vagy előtte.
de ha túrok még találok egy ingyen kyocera színes lézernyomtatót, vhol van egy, azzal megint tök ingyen nyomtattam... hiszen hülye vagyok...
igazándiból semmi értelme az utcai cuccnak
a japó buzik sosem vennének ktm motort még akkor sem ha lényegesebben olcsóbb és jobb lenne
és amíg nem tudnak sokat eladni, nemigen lesz sok fejlesztés
Na hallod,akkora futo kell neki hogy egy carterpillar 797f is felmászik rá.
én olyan hülye vagyok, hogy ami nagy számban kell, azt kinyomtatom a céges 4,5M-s gépen, amit úgyis havidíjban supportál egy cég, tehát ha akarok éjjel nappal nyomtathatok... mert birka vagyok
Ha nyernének esetleg az tudna lendíteni rajtuk, de ahhoz kellene fejleszteni egy V4-et utcára. Azt pedig nem tudom elképzelni, hogy ők állandó résztvevőként maradnak a GP-ben, bár a Ducati is erőltette és most sikeres.
ne tetézd a bajt vazzeg, itt már mindenki porral nyomtat
Ilyen tudtommal nincs, hogy L2, ezt csak a Ducatisok mondják, de mindegy is. Túramotorban oké ez a hengerelrendezés, de sportmotorban nem tudom elfogadni. Az MV pedig szép, de... A Triumph pedig retroban nagyon tetszik, viszont a többi motorjuk nekem kicsit Hyosung style.
az vazze
Azért a BMW elég Lame.