Arrow rendszerrel szemeztem egy ideig, egy szazassal lett volna dragabb, mint a yoshi dob. Masfel millas motorra azert mar en is tulzasnak ereznek egy arrow vagy mas nevesebb rendszert 4-5 kiloert
Meg mi azh legfontosabb? Nem ezen agyalok h milyen hosszu legyen :D mintha ecsetelgettem volna napok ota h milyen is legyen ugy csinalsz. Mutattam Levinek h ilyen lesz es jonapot.
A probléma ott van hogy fingod nincs róla mennyi időt teszek bele.
A két délután sok.A két hónap az úgy jön össze hogy van egy egészemberes munkám,ezt te nem ertheted mert a havi 2x besegítek anyunak kalácsot árulni az jóval rövidebb.Tehát marad a vasárnap délutánonként 2--2,5 óra.
Így egy kicsit lassabban jön ki az általad említett 2 délután.
De te ezt nem fogod fel a szűk keresztmetszetű agyaddal mert magad ráérős tengek-lengek módszerével bármire jut idő.
És ezt tényleg nem csípem benned.
Sose voltam anyuapu kedvence még fiatalon sem.Pláne így 25 év egyedül végzett meló után nem.
Az legyen az en bajom ha kavicsagyas lesz, probalok majd a masik oldalra esni. De tul fogom elni azt is ha osszetorik, nem a kaja elol vettem el a penzt ra. Sot nem is mas elol, voltam tavaly Chrobaknal oktatason is, megyek iden is. Ez a kipuf nekem tetszik (vagyis inkabb a gyari nem tetszett), meg volt ra a zse, nem kell sajnalkozni h miert ilyenre koltom, koltom masra is. Amugy mindenkinek leirod ezt akinek nem gyari dob van rajta? :)
Ne legyél meglepődve! Vannak akik folyton mindennek a hosszát méregetik, van ami rövid nekik és van ami hosszú ! Ez csak nézőpont kérdése! Tudod, kinek a pap , kinek a papné kinek meg a lánya!
A két délután sok.A két hónap az úgy jön össze hogy van egy egészemberes munkám,ezt te nem ertheted mert a havi 2x besegítek anyunak kalácsot árulni az jóval rövidebb.Tehát marad a vasárnap délutánonként 2--2,5 óra.
Így egy kicsit lassabban jön ki az általad említett 2 délután.
De te ezt nem fogod fel a szűk keresztmetszetű agyaddal mert magad ráérős tengek-lengek módszerével bármire jut idő.
És ezt tényleg nem csípem benned.
Sose voltam anyuapu kedvence még fiatalon sem.Pláne így 25 év egyedül végzett meló után nem.
Jah és a slusszpoén hogy van rajta 3 réteg lakk.