Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhh de sok a sorsfordító gond.
A k7ese rovidebb mert ugye ketto van, de legozos dolog lehet az osszekotovel

Na mindegy, biztos szep lesz azzal is :D
Szerintem ennel az akranal szebb dobot meg egyik gyarto sem csinalt, van ebbol is rovidebb ha jol tudom. De nekem semmi bajom azzal hogy hosszu, tokeletesen illeszkedik a motorhoz. Szokkal inkabb harmonizal a motorral mint a yoshi, szerintem. Nem csipem ezeket a rovid uvoltos dobokat.
No ha egyszer kividul az idő, majd rápillantunk. A képeket elnézve nem rossz a technika,
Mert ugyan az ezzel is a bajom, mint a TRC rendszerrel (http://youtu.be/yoFB4el9h0g):
kurva hosszú és emiatt nem jó ránézni (nekem)

Ez sokkal szebb szerintem (pont ilyen az enyém is):
Miert nem akrat vettel ? Rendszert...
Amúgy én rendszert szerettem volna, csak yoshiból nem volt olyan, ami szimpatikus lett volna. A TRC rendszernek nem tetszett az a hosszú végdobja. Úgy voltam vele, hogy nem fog hiányozni az a plusz kb 5 le amit a rendszer hoz. Ráadásul ahhoz egyből kellett volna PC-t is rakni, így meg ráérek nyárig vele. Pont tegnap szóltak a full gas-tól, hogy megjött a yoshi dob japánból, már alig várom, hogy ideérjen.
Biztos!
Erre a tudásra nem biztos.
Az meg pont nekem nincs.
GP Pilot tudására mindenki irigy.
Az nem vitás, csupán pénz kérdése.
Kérdés az, hogy akarok-e?
Mert hogy a céljaink is mások.
A rendszer jobb.
Persze, ez egyértelmű, a nyomomba sem érsz.
Úgyis csak a vége látszik, jó az.
Hidd el, köztünk sokkal több a különbség mint gondolnád.
Ennyi? Pár idióta kitalálta ezt a saját maguk nyugtatására. Közben elmennek olyan ellentmondások mellet, hogy szakadok a röhögéstől.
Nem is gondolkodik rendszerben, csak slip-onban.
Ez a különbség köztünk, te érzel késztetést bizonygatásra én nem.
Motor rendszer nélkül még megbocsátható, tavaszig szerintem meglesz. És te hogy állsz a motorral? Ennyi b@sztatás után ilyen fotós tudással én már biztos lőttem volna róla legalább egy képet, akár telefonnal is.
Hacsak nincs elvermelve és még nem ástad ki.
Mit akarsz, neked még rendszer sincs a motorodon....
Látom nem csak nekem jutott ez eszembe
Szarból van épp elég, néha sok is.
Van akinek a jó idő hiányzik, és van aki a szart hiányolja! kinek kinek gusztus szerint! Ízlés dolga! Nem lehetünk egyformák!!
Ilyet nem szabad írni
Most is van.
Addigra legalább lesz motorod?