Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátnőd? Így hívod VR46N-t? Az meg, hogy ki a ratyi ez megmutatja....
Milenne,festek meg egy kis lengokart.
Akire....
Ne erőltesd Krisztina. Az otthoniak szégyellnek, szégyellhetnéd már te is magadat. Van miért sajnos.
Mégis nekem van munkahelyem és barátnőm. Neked egyik sincs, bár állítólag a barátnő hiány nálad nem véletlen. Az mondjuk magánügyed, hogy melyik kapura játszol. Az a durva, hogy még azt is elfelejtetted, hogy mikor kaptad a nem létező motorod. Mondjuk ennyi hazugság után nem is csoda a zavar nálad.
Idiotusz ha figyelnéd tudnád, de sötét vagy. Mit is beszélek egy olyan emberrel akinek ribancrendszám van tetoválva.
Ebből mi lesz.
Nem te vagyok, nem zaklatok ilyennel másokat. Kamu a sztorid, nem printelted be a levelet, mivel nincs is. Ennyi... Ismét buktad, mint oly sokszor. Add fel, eléggé lejárattad már magad, továbbra is szégyen, hogy gyerekek közelébe engednek.
Aham,mobilrol filmezve,bocs recseg egy picit.
Es hogy allsz a "jajj kiszakadt a ruham mert pofarestem,csunya gyarto" fele sipakolassal kb 40 helyen?

Esetleg meg kene tanulni motort vezetni hamar gp szinten esunk hasmant es nem a borruhagyartot csesztetni.
Eddig azt hazudtad, hogy 2014-ben kaptad, mivel a Karácsony tájéki vitában írtad, hogy tavaly, tehát 2014-ben! :D Most meg azt hazudod, hogy idén, vagyis 2016-ban! :))))

Komoly gyerek vagy te Kriszti!
PROFESSIONÁLIS! Tanuljátok már meg hejesen leírni ezt a szót!
Neked nem kötelességed elhinni, hiszen rólad állapították meg ismét, hogy beteg ember vagy. Lelki sérült, akit sajnálni kellene normál esetben, de te nem tartozol ebbe a kategóriába sajnos. Bár nem lehet neked könnyű, ezt elismerem. :(

Itt érdeklődhetsz bátran te kis hazudós. :)

Kovács Zsigmond
főszerkesztő
Sportmotor.hu

Smith&Marton Press and Photo Agency
H-1077 Budapest, Wesselényi utca 71.
www.smithandmarton.com
Évek óta? Idén kaptam... Volt kulcsos kép is róla, de persze az sem jó... Neked van motorod? Miért van új mail címed? A hirdetéseidről is levágtad a fejet.
Vagy heteken keresztul egy kis lengokar festes, a vegen megfuszerezve egy adag onsajnalattal, hogy jajj de nem erek ra, sajnaljon mindenki :) tudom, neked az, hogy kinek milyen kipuf tetszik mar professzionalis kategoria, de ha kinek hol vannak az szintek.... ;) hangrol meg egy szo se volt, mellesleg a oregebbek kedveert van egy olyan oldal, hogy youtube :)
Most épp te terelsz... Persze nehezebb megszerkeszteni azt a levelet, hogy úgy tűnjön mintha... Estére meglesz?
Krisztina. Te mindent elvársz másoktól. Állítod, hogy van motorod, de már azok is megkérdőjeleznek, akik eddig hittek neked ! :D
Évek óta ugyanazokat a fotókat töltöd fel róla, egy friss képed nincs. Arról nem beszélve, hogy ki sem kellene menned a garázsba állítólag, mivel ott van a szobában melletted! :)
Krisztináról csak annyit, hogy állítása szerint a szobában tárolja a nem létező motorját. Egyetlen friss "szobafotóval" elintézhetné a dolgot, de ugye arról nem tud készíteni, ami nincs neki. Így inkább megmarad a terelés részéről. Szomorú az ő esete, de tanulságos.
Mit? Ez még mindig nem a levél! Azt printeld be.
Buktad Kriszti! :)
xsa
Igen! Az írásról is lejön, hogy ő írta. Mellesleg, nem arról híres az SM, hogy ilyen terjedelmes levelet osztogatna mindenkinek. Főleg olyannak nem, akit többször törölni kellett, mert más képével élt vissza, vagy más nick neveit vette fel, vagy folyamatosan másokat zaklat azzal, hogy mi a véleményük rólam. Ja és nem ez lenne az első, hogy hazudozik összevissza.
De legyen igazad, elhiszem, ha lementi a képernyőt a levelezőjében és beteszi ide a képet.
Én elrakom magam estére, további szépet
Aztán jót ne haljak rólatok
Ennyire biztos vagy benne, hogy Ő találta ki
Lehet nem kicsit lepődnél meg ha tudnád.....
Igazad van
Meghagyom estére
Ha sok munka lesz tuti leköpöm valamelyiket
Csak irigy vagy...Ezt mondom mióta...MitasMan, Pojácabáró,VRatyiN.