Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisütött, megyek öltözni! További jó beszélgetést!
Igen,már kezdem átvenni a stílusod....
"Én azt tapasztaltam,hogy pont az alul művelt emberek nem tudják megkülönböztetni a poénkodást a kötözködéstől.És azonnal megsértődnek meg támadnak." Én is éppen ezt írtam! És a reagálásuk ennyire képes!
Mi hülyeséget beszélsz...
ennyi...
De azt se felejtsd el,hogy intelligens ember is poénkodhat....és ahhoz is intelligencia kell,hogy megértsék a poént vagy az iróniát....
Én azt tapasztaltam,hogy pont az alulművelt emberek nem tudják megkülönböztetni a poénkodást a kötözködéstől.És azonnal megsértődnek meg támadnak.Az ilyen embernek viccet is hiába mesélsz,mert nem érti az áttételes dolgokat.Csak azért nevet rajta,mert mások is nevetnek....
Még trágár szóból is több százat tudok
Pont a személyeskedő irományra reagáltam
Mindig csodálom ezt a hatalmas tudást.
Kevesen értik, persze most jön az, hogy az autópálya...
Attól aki olyan környezetben nőtt fel ahol a mindennapi beszéd tárgya nem volt más mint kb. 20-25 szóból álló trágárkodás, attól hiába próbálsz kulturált , nem személyeskedő hanem érvelő társalgást elvárni. Ennyiből áll a szókészlete . Putrikultihoz szokott, abban nőtt fel, arra szocializálódott és ennyire képes a 100-at el nem érő intelligencia hányadosával. Legegyszerűbb az ilyet letiltatni , és attól kezdve nem látod az értelmetlen firkálmányait. Én ezt teszem.
Mer ideges lettem,hogy nyomorultul értelmezték a görbetükröt...hát igen valaki érti a Tortente filmeket is valaki szerint meg bunkó meg fúj..(ők a lányok)
Azért nem feltétlenül értek egyet,mert ugye ő azt írta,hogy jellemzi az emert(azok a benyögések amiket írtam tegnap)ez ugyanolyan sértő mint a nyomi,hiszen nyilvàn nem ilyeneket írok,csak ez ugye irónia volt,de a sok mensa tagnak ezt nem sikerült észrevenni..
Ez trollkodásnak számít?
semmi... lepontoztam a hozzászólásokat unalmamban...
Igaza van Nastronak, bár tényleg nagyon nyers volt, ezt én sem kultiválom. Ez a modor tőlem is távol áll, viszont a rajongóimtól nem. Megint ott tartunk, hogy akkor ki is a troll?!
Azta. Most nézem 16 fokot mondanak felénk hétfőre.
Mi tegnap szedtük le a ponyvát. Egy két állítás, meg pár cucc, aztán indulhat a szezon. Reméljük nem viccel meg mostmár az időjárás.
Mi történt?
Csak a megújulás óta írok ide. Nem nagyon szoktam topikokba írni, ha igen normálisan. Persze voltak kivételek. Sokaknak csak a beszólások tűnnek fel, általában mindig ezzel is pedáloznak, hogy minden hova beírok és beszólok, ez így nagyon nem igaz. Ez Zoli32-re jellemző.
Csóközön Drága. Hétfőre jó időt jeleznek, most is pirít a nap, asszem kitakarom a csenevészkét...
Pedig de, mivel ilyen jellemzőkkel illetsz mást bármiért is akkor azzal megsérted és lehet utána magyarázkodni, hogy mégsem mert de. Bármennyire vitatkozom valakivel nem illetem jelzőkkel mert azt sértésként lehet értékelni és azzal befejeződik az érdemi vita. Így pont az a két szó ami miatt utána bármit is mondasz azoknak nincs jelentősége.
Neked is.
Itt pötyörög az esö.
Ha nem, hát nem...
Jó napot szevasztok! Vagy inkább mégsem...
Szuper!Akkor most légy az eszmei győztes jómegmontad nekem