Próbáltam múkodik, bár nem hinném, hogy sokat fogom használni. Meg motorozáskor sem, mert megenné a kesztyű a csuklómon. Ahhoz van egy teljesen fém csak munkásórának hívom.
Nekem régebben volt egy búvár órám (bár úszásból elég gyenge vagyok), abban autómata miyota werk volt. Az óra maga tetszett, csattal együtt majdnem 15 deka volt, de pontatlan volt a szerkezet miatt. Nem szeretem a quartz-okat de azok legalább pontosak.
Ezzel így vagyok én is , és ráadásul oldalhelyes ! Nekem is van 2 pár órám amit szeretek nézegetni kettő pici oldalt , meg kettő nagy középen ! A balszélsőt szeretem ha felfele ágaskodik , a balszélső jó ha középen marad , a középsők meg össze-vissza mutogatnak nekem mindent , de többen azt mondják ez így tökéletes ! Hiszek nekik !
Én is és a fiam is. Ballagásra vettem is neki egy norvég márkájú férfi divatórát miyota óraszerkezettel, képet nem mutatok nehogy meglássa véletlen. Analóg óralapos teljesen fém, kétféle szürke színű fehér óralappal nagyon faja.
Ez nyilvános fal,nem privát...az nyög bele aki akar s gyakorlatilag amit akar.ez a nyílvános fal hátránya..aki meg ennyi ezek szerint nem poént se bír el az m...g motoros
Én valami hasonlót kaptam 8.-os ballagásra '87-ben
De az fekete műanyag házas volt
Valami 3+ezer volt ami azért nem kevés az 50forintos napszám orabérhez képest
Nemrég vettem egy retro Casio órát, ugye tavaly volt a 30 éves jubileuma ezen sorozatú óráknak többek között a Vissza a jövőbe című filmben volt először látható számológépes kárcóra. De gondolom ez sem való ide mert miről is lehetne diskurányi... Azért én jól megosztom Veletek!
Én hogy jártam minap. Kiborítottam a sört. Ráfolyt a klaviaturára. Betettem csap alá forró víz.... na mondom kicsapkodom kézzel belőle a vízet aztán felrakom a radiátorra száradni. Nahh megfogtam elkezdtem csapkodni, azt már akkor eszembejutott mi lenne ha kicsúszna a kezemből. Kicsúszot nekibasztan a fehér falnak. Úgy hogy a billentyűzetformái ott vannak a falon. Persze fele kiesett belőle. Aztán googléztam a tipusrol egy képet aztán puzzle.
És innen kit ismersz? Honnan tudod hogy az általad viccnek szánt mondat a másiknál hogy jön le?
Ebből indulnak azután az ilyen véget nem érő, személyeskedésbe átcsapó "viták".
Amúgy az óra téma az azé jobb mint az időjárás és ez Nem irónia
De az fekete műanyag házas volt
Valami 3+ezer volt ami azért nem kevés az 50forintos napszám orabérhez képest
Ebből indulnak azután az ilyen véget nem érő, személyeskedésbe átcsapó "viták".