Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez attól függ.Ha olyan akivel nem vagyok nagy haver,akkor leszarom mit ugatnak ha viszont közelebbi akkor azonnal beleugatok,természetesen irónikusan,ha nem komoly a téma..külőnben jól beis savanyodnánk
Beugratós kérdés?
Egy kérdés:
Mikor beérsz a munkahelyedre, kolegáid beszélgetnek valamiről. Esetleg számodra érdektelen dologról. Te bekapcsolódsz, csendben maradsz, vagy elkezdesz gúnyolódni azon amiről ők beszélnek?
Nem...egyáltalán nem..láttam,hogy senki se tud mit írni,csak ilyen "itt süt a nap","ittnem" erősségű dolgokat,erre reagált először clam,majd én is tegnap.Erre írtad,hogy ezek az irományok jellemzik az embert...holott mint írtam kifigura volt.Szóval nem,nem értem.de hát oly sok mindent nem...pl a nőket se
Nem!de nem túl változatos táplálkozásomból ma se hiányozhatott a pogácsa
Szerintem hagyjuk. Pontosan érted miről szól a történet. Csak azért hogy szaporodjanak a hozzászólások, én nem írok.
Kib@szom az új klavit!
Asszám má ré leamortizálta a danóóóne. Szevasz pórnyómágus!
Ez az OLDALAKON KERESZTÜL?
Nem öltözött fel?
Hali! Megy még a győri szex....? vagyis kex
Abba mi a görbetükör,hogy arra amit írtam azt írod jellemzi az embert?
Az is sok volt...
Tegnap szartál, meg vetted a pogácsát?
Helló Pityu!
Szevasztok Zsoltok!
De ugye nem rám gondolsz?Az oldalakon keresztülnél?...mer én tegnap asszem Négy sort írtam ide..
Bacca+ bocs Jocó naBBetű.
Milyen penísz?
Nekem már kezelés kell...
Szevasz jocó! Jól teszed, de eddig egy szál fitymában ültél a gép vagy lapitopi vagy mittomén előtt
Amúgy ha azt írtam volna,hogy te pénisz(mer ugye az nem trágár szó)ugyanazt értem volna el..
Én magamtól is elég hülye vagyok,nem szorulok segítségre....
Jogvédett! Egyébként van mit....
Ez nagyon igaz Zsolti. A probléma csak az hogy oldalakon keresztül olvasni már unalmas. És ha visszafordítod a görbetükröt az már fáj nekik.