Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A percdíjak sem voltak még gyengék...
Basszus faternak is ilyen volt :-) Csak azon volt egy olyan lehúzható billentyű védő műanyag is pluszba. olyan nehéz volt mint a dög.
Legjobban a 7110-t szerettem, csak selfizni
Nem lehetett vele
Igen azzal is de sosem próbáltam. Akkor még feltöltős kártyám volt egykét évig, utána lettem előfizető, azóta is az a számom van. Akkoriban kezdett bejönni a 30-as szám a 60-as meg kopott már kifele...
Ha jól emlékszem ceruza elemmel is elment. Azért van ennyi belőle mert akkor még voltak alkalmazottak no meg a család is ilyet kapott.
Ilyenem talán van itthon még vagy 3 működőképes már ha valahol megtalálom, de pár éve még bekapcsoltuk őket.
99-ben ilyen volt az első mobilom.
Motorola 7200-as volt az első telóm 93'-ban mikor indult a 900-as rendszer, kurva drága volt a készülék és a beszélgetés is, a számom még ugyanaz.
Pedig mekkora szám volg annó a t10es nem beszélve a t32ről
Azok a régi szép idök...
Már csak a hagyományos chips maradt
Nálunk a SE T280 a legrégebbi, sajna a T10est kidobta nejem dobozostul töltővel pedig múkodott. Most milyen poén volna használni közbe közbe...
Ennek még rendes doboza volt
3510i ilyen a vész tartalék telom, és még müködik
Nokia telóm ilyen volt az utolsó amit használtam.
Drága jó kis Hagyó úrra gondolsz?
Volt felettesem, ő nem tenne ilyet
Valyon a bíróságon mennyi nokiás doboz lehetett
Mert egy iphone 6 doboza elég karcsú
Inkább a nókijjás doboz akkor már!
Neked a piros boriték jönne be , némi női parfümmel meglocsolva
Én fehér boritékokat kapok, tudod okosba intézük már el
Egy kis kiegészítés
A mittomén teccene.
Érthető. Én is néha rákattolok, De jobb lenne tényleg ha jelezné pl. egy piros boríték vagy mittomén...
No igen, de a mail-eket sem nézem folyamatosan mert zavar, hogy a sok spam miatt állandóan jelezne így naponta 1-2-szer nézem meg.
Szevasz! Priviről értesítőt már mailben kapsz a címedre, de gondolom majd később lesz talán valami az oldalon is mikor bent vagy, mint más hasonló oldalakon. Biztos melóznak rajta a fiuk.
Számomra új dolog, hogy itt is van pü. lehetőség ami nem rossz, viszont ha lehet akkor meg kéne oldani, hogy ha kapok egyet akkor azt valahogy jelezze a rendszer mert magamtól nem kattintgatok rá, esetleg színes lenne vagy valami hasonló.
csak neked mondom, ne hogy baj legyen
Itten be van borulva
Nekem tegnapra jósolták, hogy húzni kő
A kezemet nem éreztem, de akkor is megérte
Az egyik legjobb jóslat ami jöhet. Azt nem mondom, hogy most esik éppen, nehogy gond legyen belőle. Szevasztok!
Vagy a Star Wars-ban
Valahogy kibìrom....