Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint fantomasz.
Mondjuk eljöhetne erre is, én is szívesen látnám.
Kanapét se vett titokban?
Akkor csak hangoskodik mint egy kis törpepincser..
Lehet,bar vagy kitorolte az emleket egy mib kütyüvel vagy nem mert bemutatkozni.Mert en nem emlekszem olyanra hogy:
- csá Norbi vagyok az sm rol......bumm egy maflas,es filmszakadas.
Insta? Jaj neee! Szerintem is jó lenen egy találkozó, fiam is nyaggat vele!
Ennyi és igazad is van! Idén baszassuk Pécsre ott a helyed köztünk Neked is!
Húha három emberrel több fogja tudni a nevem, igazából meg is kereshetnek, be is jelölhetnek, sőt instán is bekövethetnek, mindig jól jön +1lájkoló. Egye bassza még találkozni is hajlandó vagyok az itt jelenlévôk 95%-val mert tudom hogy normális kb mindenki személyesen...
Nem nehéz! Nekem ki is van írva! Horváth Gedeon vagyok! Vállalom a nevem, sok mindent letettem az az asztalra és nem nagyképűségből mondom.
Adj egy telószámot majd mesélek...
Ez azt jelenti, hogy már meglátogatott?
Valaki egyszer elárulhatná ki ezek az emberek, mert k*rvára nem vagyok képben.
Beszartál mi
nem lesz 15 fok...........de ma is volt pl......
Amit a rutinosabbak amúgyis tudnak...............De az mé baj? :))
Az is divat, hogy kiteszünk egy képet. Csak tudnám ki a tököm az. Nem értem a miértjét.
Zoli vigyázz!
Előkerült a keménygyerek!
Nincsen közöm egy hozzájuk, Clam többször írt, hogy töltsek fel galériát meg ilyen olyan dolgokat írjak, talán egyszer tolmácsoltam.
Az a baj az emberek nem tudnak vitatkozni, csak veszekedni.
Jarhat ez valami elonnyel?Titkos kezfogas,beoltozes vörös kopenybe,megnyilnak titkos szalonok?Stb?
Óvatosan Levi,most az a mániája,hogy mások párját zaklatja,és kiírja a vezetékneveket...
Akkor jelents fel kérlek!!!!!
Tehát ez a Te kommunikáciuód, ez az amiről beszélsz állandóan, hogy meg kell beszélni a problémákat és hasonlók?