Mi a sportos vezetés? Ez is nagyon szubjektív. Sokak szerint arra alkalmatlan a Mitas, közben nem. Láttam róla videót, engem meggyőzött. Akik ezen lovagolnak azoktól nem láttam, videót, mennyire használják ki a gumit. Szandra használja a Heidenau-t, ami valljuk be szintén nem egy hypepal átáztatott brand és ez így van jól, ez lenne a helyes viselkedés a MItasnál is.
Hát nem is tudom. Nem rossz az ajánlat. Bár egy kezem elég hogy megszámoljam hány embernek adtam oda a Malac kulcsait. Beszéld meg a Cicával mert ebbe neki is van beleszólása. Én még vacilálok.
Sosem állítottam hogy 100-as vagyok. Egy halom hülyeségem van. Ezzel viszont tisztában vagyok. Kurva hosszú listát tudnék írni a jellemhibáimról meg a tikkeléseimről. Viszont ennek tudatában vagyok. Ha fáradtabb vagyok vagy szar kedvem van jobban eluralkodnak rajtam. Mikor később javul a közérzetem és jobb a kontrollom és visszaolvasok akkor látom mekkora faszságokat tudtam írni.
Jahhh, Geri, van egy ajánlatom neked, tesztvezetésre. Egy órára cseréljünk gépet, viheted az MZ-t, lesz egy kis klasszikus szocreál motor tapasztalatod is, ha már kihagytad anno, én meg asszem liter feletti sor4-et még nem vezettem, csak 600-636-750, így ez hiányzik a teszt alanyaim közül.
Ne értsd félre. Nem figkázom sem a Mitas-t sem a Heidenau-t. Egyiket sem próbáltam. Fikázni meg csak azt fogom amiről tapasztalatom is van. Ezért mondom pl azt hogy az Angel Gt jó de a sportos vezetéshez nem igazán jött be. Mert azt próbáltam. De pl a BT023-ról nem tudok mit mondani mert olyanon sosem gurultam. Viszont a Mitas-ról meg a Heidenau-ról már annyiszor esett szó hogy kezdek kíváncsi lenn. Pl a Heideneau esetében elfogadom amit a Cica mond. Meg láttam azt az abroncsot elhiszem hogy jól tud viselkedni télen. Mert amolyan offroad jellegű kicsit rajta a minta. Hogy milyen az íve a guminak azt nem tudom. Én nem merném olyan körülmények között kipróbálni mert a cica, mert alapból fosom 2,5 mázsás motorral a hótól meg az ilyen téli szar utaktól. Így inkább se jót se rosszat nem mondok az abroncsról.
Az őse a H100 egy átkasznizott Mitsubishi L300.Olyyannyira hogy a Porterbe egy mitsubishi delica szélvédő került.A blokk elég jó,talán a vezérműtengely kopik 100e km-enként.Legalábbis az én 100-as porteremben azt tette viszont 20 rugó volt bele egy új.
A H1-es egy turbós fejlesztett 2,4-es lehet.Nem szoktak rá rosszat mondani.
Ilyen kondíciók mellett fontosabb a tulajdonosok hozzáállása mint maga a tartósság kérdése.
Mindent ki lehet nyírni és fordítva.
Ott a pont :-D
Főleg azért nem értem hogy újra meg újra előszedi mert még itt ahol aztán komoly anyázásokba tud torkollni szinte bármi. Már itt sem veszik fel az ilyen fonalat. Elférünk egymás mellett. Még a te agymenésedet is elviselik pedig néha akkora faszságokat tudsz mondani hogy már majdnem vetekszik azokkal amiket én nyomok mikor nagyon unatkozom. (Amit ha később visszaolvasok néha én magam szólnék be érte saját magamnak )
Jajaja, megnéztem, a dimenziója pont jó, alacsony bódés, nem túl széles, zárható rakteres. Milyenek a motorjai, saját fejlesztés vagy licence-es? Kényelme elfogadható?
Norbi, nekem ezt ne told...én se bírok innen mindenkit, de pár hét Chicago után leakadtunk a másikról. Te is már jóóóóól kifejtetted a véleményed, elhisszük, hogy nem tetszenek a galériái de nem volt még elég?
Mi a tarka faszt akarsz még, már bocsánat? Nem férsz el mellette?
Addig húzod ezt a dolgot, hogy látod kigyűrűzik a környezetedbe. Szimplán állj le és meglátod, jobb lesz neked is, ne told már túl ezt a szekeret.
Lali,a nyomi pinkedli keresi fel azok barátnőit,akik le merik írni a véleményüket.Szánalmas egy ember.Nem én rágom azt a bizonyos csontot,hanem pinkike nem tud mibe kapaszkodni,ha kiposztolják valamelyik agymenését.
Na mit szólsz feka?
A H1-es egy turbós fejlesztett 2,4-es lehet.Nem szoktak rá rosszat mondani.
Ilyen kondíciók mellett fontosabb a tulajdonosok hozzáállása mint maga a tartósság kérdése.
Mindent ki lehet nyírni és fordítva.
Főleg azért nem értem hogy újra meg újra előszedi mert még itt ahol aztán komoly anyázásokba tud torkollni szinte bármi. Már itt sem veszik fel az ilyen fonalat. Elférünk egymás mellett. Még a te agymenésedet is elviselik pedig néha akkora faszságokat tudsz mondani hogy már majdnem vetekszik azokkal amiket én nyomok mikor nagyon unatkozom. (Amit ha később visszaolvasok néha én magam szólnék be érte saját magamnak )
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/hyundai/h-1/hyundai_h-1_panorama-12692185
H1-es buszokat nézted?
Mi a tarka faszt akarsz még, már bocsánat? Nem férsz el mellette?
Addig húzod ezt a dolgot, hogy látod kigyűrűzik a környezetedbe. Szimplán állj le és meglátod, jobb lesz neked is, ne told már túl ezt a szekeret.