Ha itt vagy bármely fórumon elkezd engem fikázni valaki és ezt végtelen sorban műveli akkor én is igyekeznék felkeresni, hogy megkérdezzem udvariasan, hogy miért teszi? Persze egy átlag troll ezt zaklatásnak élné meg hisz ahhoz csak neki van joga. Írom ezt úgy, hogy még mindig nincs fogalmam, hogy mi történt bár folyamatosan az orrom előtt zajlik itt a fórumon és azért ki lehet kockázni a történést, de mindenesetre én is megpróbálkoznék ezzel ha már nagyon zavarna. Mondjuk volt ilyen 10 éve és megbeszéltük.
Felteszem megint az elvi kérdésemet, ez mi ha nem zaklatás?! Egy netes topic miatt ahol felhergelték, megkeresi az ember párját, rokonait stb... na ez már zaklatás mint az hogy egyszer egyszer elküldte a francba a szar galériái és a hisztik miatt. Ha valakit meg rá küldött fenyegetőzni, na az tenyleg zaklatás.
Tiszta gáz ha visszanyal a fagyi.......ha mondjuk én valakit kikezdek bármiért akkor miért csodálkoznék ha ezt visszakapnám? Fogalmam sincs mi lehetett a dolog, de azért tényleg gáz ami ilyen semmiség miatt 8-8 hónapja folyik. Persze engem nem zavar, kissé szórakoztat is és eszemben sincs senkit sem tiltani.
Lefestve 2 vékony rétegben, hőlégfúvóval megszárítva, kipufogó felszerelve.
2 éve raktam új gyári tűzkarikákat, most úgy döntöttem, jó lesz ez még......
Viszont volt itt már többször hiszti hogy ne zaklassa, csak az egyik félnek szabad ? valahogy nem egyenesek itt az emberek.
Ez nem védőbeszéd csak realitás.
Akkro hogy is van ez ?
2 éve raktam új gyári tűzkarikákat, most úgy döntöttem, jó lesz ez még......
én a ráéget sarat sikáltam kb 3 órát a műanyag dörzsivel amíg le nem jött