Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bukot eszmeletlen nehez szetverni.
Most elgondolkoztam, ezt így leírtam... kicsit félek mert akár te is feljelenthetnél fenyegetőzés miatt
Jönni fog értem a rendörség? Címet küldjem?
Teljesen korrekt ez így, nekem is mondták hogy majd szétverik a fejemen a bukót, aztán azóta is megállunk beszélgetni ha összefutunk.

Viszont volt itt már többször hiszti hogy ne zaklassa, csak az egyik félnek szabad ? valahogy nem egyenesek itt az emberek.
Ezt egy papucsállatka értelmi szintjén létező "embernek" nem lehet elmagyarázni.
Még egy ilyen megjegyzés és feljelentelek zaklatásért !!

Ez nem védőbeszéd csak realitás.
Ha itt vagy bármely fórumon elkezd engem fikázni valaki és ezt végtelen sorban műveli akkor én is igyekeznék felkeresni, hogy megkérdezzem udvariasan, hogy miért teszi? Persze egy átlag troll ezt zaklatásnak élné meg hisz ahhoz csak neki van joga. Írom ezt úgy, hogy még mindig nincs fogalmam, hogy mi történt bár folyamatosan az orrom előtt zajlik itt a fórumon és azért ki lehet kockázni a történést, de mindenesetre én is megpróbálkoznék ezzel ha már nagyon zavarna. Mondjuk volt ilyen 10 éve és megbeszéltük.
Köszönjük a védőbeszédet Emese.
Felteszem megint az elvi kérdésemet, ez mi ha nem zaklatás?! Egy netes topic miatt ahol felhergelték, megkeresi az ember párját, rokonait stb... na ez már zaklatás mint az hogy egyszer egyszer elküldte a francba a szar galériái és a hisztik miatt. Ha valakit meg rá küldött fenyegetőzni, na az tenyleg zaklatás.

Akkro hogy is van ez ?
Akarsz róla beszélni ?!
VRocco46N
Ilyen amikor a netes trollnak vissza nyal a fagyi. Szar ügy mi?
Ne foglalkozz az enyémmel nagyon jól meg van az érdeklődésed nélkül is.
A kis ostoba keveri a sportmotoron történteket,a magánélettel! Túl sokat képzel magáról ez a senkiházi!
Hiszti van ? Csak megérne egy feljelentést zaklatás miatt

Nekem legalább rá tudnának,Te még megtalálod a tiédet?
Tiszta gáz ha visszanyal a fagyi.......ha mondjuk én valakit kikezdek bármiért akkor miért csodálkoznék ha ezt visszakapnám? Fogalmam sincs mi lehetett a dolog, de azért tényleg gáz ami ilyen semmiség miatt 8-8 hónapja folyik. Persze engem nem zavar, kissé szórakoztat is és eszemben sincs senkit sem tiltani.
Mi van vr. Valaki a töködre lépett?
Mi ez a kirohanás !?
Te retek pinki.Nagyon kevered a szezont a fazonnal!Nagyon bátor vagy,Te ostoba tekintetű,semmirekellő luvnya!!
Igen. Hogy nem való semmire
Ha már esik én is előszedtem a vasat, legalábbis fékfolyadék csere ügyben. Aztán gyertyacserére is ráveszem magam a héten ha minden jól megy.
Lefestve 2 vékony rétegben, hőlégfúvóval megszárítva, kipufogó felszerelve.
2 éve raktam új gyári tűzkarikákat, most úgy döntöttem, jó lesz ez még......
Kaptál rá?
mert nem terepezel
én a ráéget sarat sikáltam kb 3 órát a műanyag dörzsivel amíg le nem jött