Mostani az eredeti, de nem jó:)) Túl korán sötétedik, de ha a nyári maradna akkor meg elég soká világosodna.......... Amikor kitalálták sokkal elterjedtebb volt a 6 órási munkakezdés állandó délelőttös műszakrendben is. Manapság ezek a munkahelyek inkább 7-kor kezdenek és nem kettőig hanem félnégyig vannak. Ellenben ma már a villamosenergia fogyasztás jelentős részét a háztartás viszi, mig régen alig volt a világításon kívül más fogyasztó. Szerintem jobb a nyári megtartása , reggel ugyis midegy, délután meg nyernénk egy óra világosságot és nem kellene már négykor benti elfoglaltságot keresni. Úgyis későn kelő lett mindenki:)
Putyin a legjobb,ő az uj Csáknorisz.
Es tobb stadiont kernek meg kisvasutat,nomeg kevesebb MRI-t es lelegeztetogepet,le kene építeni a osszes inkubatort meg iskolat is.
Az óratekerős témára: szerintem nyugodtan lehetne az egyik állásban maradni,
mondjuk a nyári felállásban. Állítólag az átállításnak nem túl jók az élettani hatásai.
fene tudja
ha nem lenne tekergetve akkor kurvára hamar reggel lenne nyáron
így legalább tovább van világos
bár nekem kb tökmindegy, az hogy spórol-e valamit a nép ezt nem tudom megitélni
ezt csak úgy lehetne meglátni hogy egy heti fogyasztást előtte és egy heti fogyasztást utána listázni+ összevetni az időjárás adatokkal
Sziasztok!
Bocs, hogy semmilyen témához nem szólok hozzá most ezzel, de meg kell osztanom az élményt, hogy új láncszettel ezennel megkezdtem az idei motoros szezont, és a kis sárkány nagyon jól hasít Kissé összefagytam a nap végére, de óriási volt újra szelni a levegőt. Csak ennyi:)
Mindenkinek kalandos és biztonságos motorozást kívánok a szezonra!
Üdv néktek! Piece
Es tobb stadiont kernek meg kisvasutat,nomeg kevesebb MRI-t es lelegeztetogepet,le kene építeni a osszes inkubatort meg iskolat is.
mondjuk a nyári felállásban. Állítólag az átállításnak nem túl jók az élettani hatásai.
ha nem lenne tekergetve akkor kurvára hamar reggel lenne nyáron
így legalább tovább van világos
bár nekem kb tökmindegy, az hogy spórol-e valamit a nép ezt nem tudom megitélni
ezt csak úgy lehetne meglátni hogy egy heti fogyasztást előtte és egy heti fogyasztást utána listázni+ összevetni az időjárás adatokkal
Bocs, hogy semmilyen témához nem szólok hozzá most ezzel, de meg kell osztanom az élményt, hogy új láncszettel ezennel megkezdtem az idei motoros szezont, és a kis sárkány nagyon jól hasít Kissé összefagytam a nap végére, de óriási volt újra szelni a levegőt. Csak ennyi:)
Mindenkinek kalandos és biztonságos motorozást kívánok a szezonra!
Üdv néktek! Piece
de ne csak egyet hanem 4x1 órát ide oda