Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estèt. Hallotatok valamit az óra állításról mit döntött az eu vízfej tekerjük vagy maradóna
olvasgass utána
nem az a lényeg hogy itt nálunk pár fokkal több vagy kevesebb van, hanem az hogy a sarkvidéki részen van egyre nagyobb baj
nem rég olvastam hogy valami légáramlat eddig ott tartotta a hideget de mostanra ez is elszaródik
bár mi ezt annyira nem szívjuk mer mert a tengerszinttől átlag 90-100 méterre vagyunk hanem az aki egy 30 méteres emelkedés után 10-20 méterre a víz alatt lesz
plusz ha melegebb lesz a nyár akkor lehet az alföldre sivatagi túrát szervezni
Pedig milyen remek lenne??!
Ezt én sem értem: miért nem lehet azt a kiqrt globális felmelegedést télre időzíteni? Nooormááális?!
Jön a hideg, a fagy és a havazás !!? Akkor most van az a kirakott felmelegedés vagy nincsen??
Már hogy ne tudnám, egyelőre mindig együtt mozgunk a gyerekeimmel!
Nem mondtam hogy gáz.Csak hogy elég.
Megyek nyugatra,vagy horvátba.
azért annyira nem gáz az a vidék sem
csak ahová mennék oda nem tudok, ahová tudok menni ott már sokszor voltam és kezdem unni
valami robogós túrát kellene csinálni az még esetleg lázba hozna
Nekem egy kör a kötelezőkkel untig elég volt 10 évre.
hát kicsit kezdem unni ezt a román utazást
már azon agyalok mégis el kellett volna passzolni a futót, mert azért 200 ezer nem kevés érte
aztán venni rajta peca cuccokat
Ez a kint románban nem fog fenyegetni sokáig.
nekem csak a régi használtak voltak néha szálszakadtak
amíg méhészkedtem kb mindig használt volt felt apróért ,ert a földutakon volt nem egyszer meglepetés defekt, volt hogy az oldalát hasította fel valami vasdarab
amióta nem viszem a méheket azóta inkább újat veszek, csak pont beszoptam mert a román út után elkezdett rázni
de ott olyanokra képesek hogy útjavításkor nem törik le a peremet hanem ott van a 3-5 szentis szegély... ha 30al gurulsz neki az is kurva sok
Szerencsére már az egész cirkusz elején letiltott, nem keresett fel senkit a családomból
Szálszakadni minden tud.
Mondom,valami márkásabb oszt csá.
Bár a teheren a haida is jó meg a triangle is.
azért a szálszakadt 70 felett elég szar 90 felett már rázza a kormányt 110 felett meg jobban ráz mint az lc4
románba pont jó 80 felett úgyse megyünk a futóval, és néha olyan lyukak vannak hogy még nézni is rossz nem belemenni
olvastam pár tesztet elég jókat írtak róla: Goodyear Efficientgrip Compact
igazándiból elég olcsó volt 15ezer/db a márkásabbak közül szinte a legolcsóbb, szóval nem várok tőle túl sokat
Fastras és a merész kanyar.................
Még a Gasrtran is halálmindegy.
Valami legyen rajta amit nem egy kínai ujrafutózó gyár csinál és csá.
Reméljük hogy szerencséd lesz de a GoodYear családról sok rosszat lehet hallani. Nekem is volt, egy merészebb kanyar a jó minőségű aszfalton és már ráztak...
megismerem a csomagolást, nekem a múlt hétem jött meg a goodyear nyári pakk
már van 12 felnin 12 gumi+ a pótkerék
van téli, vany nyári, meg van nyári szett amit a románokhoz használok, ott olyan mocsadék utak vannak hogy 4 gumiból 3 szálszakadt és üt pedig 2 évesek
A fogantatást is elmesélhetnéd.
ne a miss picsákkal beszélgess
régen a paraszt asszony reggel még szántott, délbe megszült de már este ganézta a teheneket
Amugy Noveremen rohogtem. A Zurammal beszelt szules utan, en meg benn voltam az aranyoran.
- es hogy viselte? Hany nyomasra lett meg?
- uh, sokra, nehezen ment. Fel ora volt.
- uristen, es hany oltese lett?? - gunyos hangon.
- egysem.
- MIAZHOGYEGYSEM?
Intimtorna csodakra kepes
Átérzem, volt benne részem
Igen! Csak nem benne volt a kezed?
Ezt csak Te hiszed. Par szaz kismamaval beszeltem mar errol. Valakinek evek multaval is erzekeny maradt. De ugy se fogadod el ezt, beteszed a gyengeseg jelenek