Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor én szültem a gyereket az se volt egyszerű!
Akkor az volt a vegen. Arra emlekszem, hogy a Zuram kikuldtem a szulesznoert, hogy szedaljanak le, vagy vagjanak fel a picsaba es vegyek ki, mert nem birom es jott a néni ket bazinagy palackkal, hogy akkor kezdodhet a buli? ugy beszipakoltam, hogy elvileg volt, hogy el is ajultam
rá kellett volna csatlakozni a dinitrogén oxid palackra
még a gyerek is röhögött volna a felsírás helyett
Te ezt felejtsd el. A szules hawaii dizsi napfeny jonnek a pink pillangok es a szentlelek emeli ki beloled a gyereket fajdalommentesen es egybol radmosolyog a kisded
Attol fuggetlenul, hogy nalam nem volt szukseg orvosi beavatkozasra, en se voltam 100% topon, inkabb csak aradt voltam, mert elozo este 11kor fekudtem es ejfelkor kezdodtek a fajasok. De hat a nagyszulok egybol jottek es ott is maradtak sokaig, bar az izgalomtol se birtam pihenni. A Zuram is este 10kor ment haza pihenni. Szerintem abban a 3-4 napban, ha aludtam 5 orat osszesen... A gyerek 0-24 oraban velem volt...
A lenyeg, hogy lett volna vagas vagy valami, azert tuti en is szenvedtem volna jo ideig. Igy is erzekeny volt, na meg az milyen lett volna! Remelem a kovetkezoknel is ilyen szerencsem lesz bar en a vajudast szenvedtem meg, masnak az max 1-2 ora, nekem 12 volt es extra eros fajasokkal. Majd a vegen meg ratoltak 2 zacsi oxitocint is, ami fajaserosito. Sok emlekem nem maradt, mert onkivuleti allapotba kerultem a fajdalomtol, aztan az utolso 2 oraban kiutottem magam oxigennel
Na a lenyeg, hogy gecire faj, hidd el
ez előtte is miss picsa volt.......
2 hét nem kevés....ha nem bírja akkor kell egy másik némber a házhoz

és igen, az empátia teszteken én mindig 110%-os eredményt értem el
Azért lassítsunk, minden nő máshogy viseli a szülést. Ahogy egy mentős barátom mondta, a terhesség nem betegség, szóval nyugodtan lehet dzsalni a veteményesben 8 hónaposan ha úgy adja ki a szerencse (másnak itt már olyan felvizesedések és izületi fájdalmak vannak, hogy nehézkes a mozgás).
De szülés után van akit megvisel a dolog, ott azért nehogy már lebasszuk a nőt, mert ki kell feküdnie...
Fülek?
asszony is elvolt, nemigen kellett kényeztetni, bár kb 8 hónapos volt és még kint izmozott a szőlőben
ismerek olyat aki 2 héttel a szülés után is még ágyban fetreng és max budira kel fel......
az ilyen miss picsákat én azért tuti verném, persze nem kézzel nehogy fájjon hanem valami vékonyabb vezetékkel
En aznap este mar futkaroztam. A szulesznom azon rohogott, hogy este szoszerint epp visszaszaladtam a szobamba valamiert es hogy en nekem nem pihennem kellene?
Szülés után kérdezte a doki, hogy:
- kedves uram, milyet óhajt, kínai kislányosat vagy maradhat az "afrikai csikitua törzs egyetlen asszonya" méret?
Hehe, javitas nelkul megusztam
vagy többet adtak a dokinak és kijavította a kopást
Akkor a szülés neked egy szimpla hangár edzés volt, ezt nevezem kemény csajnak!
Nem vicceltem. Tenyleg. En se hiszem el neha
Igaz, de sokan nem bírják a kritikát és ez szintén komoly probléma.
ráadásul duplán
Szeretemmmmm a dolgokra való módszereket.
Szeretemmmmm a dolgokra való módszereket.
miért neked is van? hogy tudod? vannak dolgok, és vannak módszerek dolgokra