Mindenkinek vannak bogarai nekem is (tetvek). Ettől független végtelenül jó ember és sajna tényleg baszottul ért ahhoz amit csinál. Sokszor segített már megmosolyogva fogta kezem.
Az lehet,de hogy tenyleg idegesitoen adja elo az oldschool "mindent jobban tudok mert regi motos vagyok,te meg hooooothulye" egy kvazi anonim senki se ismeri a masikat forumon az ziher.
Nem szezonnyitóra megyünk, hanem csak úgy motorozni... a stílusa zoli barátomnak tényleg sokszor nyers de aki ismeri jókat nemvet Ő ilyen! Ettől függetlenül a szívét lelkét adja bárkinek akár még ismeretlenül az út szélén is. Én az életem rábíznám bármikor Zolira!
Engem nem fogsz látni a pécsi szezonnyitón, ebben biztos vagyok. Nagyvalószínüséggel dolgozom bár azt se tudom mikor van. De a fő ok, hogy nem vagyok hajlandó abba a tömegbe bemenni, egyszerűen undorodom attól a sok embertől, a sok mesétől hogy így meg úgy motoroznak, a felvonulásól, ettől a “mutassuk meg magunkat mert motorosok vagyunk” dologtól.
Lehet hogy nem vagyok motoros, de nekem nem erről szól, elmegyek a típustalálkozókra, az érdekel és egy erősen szűrt ember tabor van ott.
Veled szívesen leülnék inni egy kávét de reméle nem talál ide, Ekecselekre baromira nem vagyok kiváncsi, irritál az a stílus amit elő szokott adni.
Lehet hogy nem vagyok motoros, de nekem nem erről szól, elmegyek a típustalálkozókra, az érdekel és egy erősen szűrt ember tabor van ott.
Veled szívesen leülnék inni egy kávét de reméle nem talál ide, Ekecselekre baromira nem vagyok kiváncsi, irritál az a stílus amit elő szokott adni.