Egyszer már úgy megnéznék egy ilyen abroncsot. Annyit beszéltek róla hogy már kezd érdekelni. Mert amúgy soha az életben nem láttam még ilyen abroncsot. Rendes motoron. Bocsi nem akartam lekezelő lenni. A sámson is egy motor, én ebbe a ligába sorolom de nem ragadja meg a szemem így nem néztem még soha hogy pl egy sámsonon milyen abroncs vagy. Így értettem.
Te retek!!Édesanyámat hagyd már ki ebből!Annyira buta vagy,hogy fel sem fogod mit írok.Nyilvánossá teszel egy véleményt,amit egy motoros oldalon megosztanak,és Te már zaklatva érzed magad. Ostoba,nyomi nő vagy.Zaklatni maximum a seggnyalóid szoktak,nem én.
Na de térjünk csak vissza erre a leszakítom a gázkart dologra. Milyen dolog ez mán ? Idegállapotba kerülök. Bár ha egy parkolóban az a két lehetőségem hogy mögéd vagy a Cica mögé ülök fel elhiheted hogy te mész haza egymagad a motoron. Még ha egy szakadt rigával van a cica te meg valami hiper modern rakétával akkor is. Szép gyerek vagy meg hülye is. Legalább annyira mint én de a Cicának olyan előnyei vannak ebben a kérdéskörben amit sosem győzöl le.
Drága Katona Norbika, a zaklatást te csinálod felém úgy fél éve, ideje lenne rólam leszállnod. A barátnőddel még kávézni is elmegyek, mert nagyon aranyos, meg sem érdemled az ilyet.
Mit baszogatsz itt engem fél éve? Mit foglalkozol velem, te.... . Saját életeddel kellene, talán. Meg a szép tetoválásoddal a nyakadon; meg anyukád virágaival. Talán. Rengetegszer kértük, és kértem is, hagyj békén. Szállj le rólam. Vegyél inkább mitas gumit, van 10 ezer ft-ért a másik topicban.
És mit foglalkozol vele, ki mit osztogat? Ezer éves poszt egyébként, megsúgom. Hadd osztogassa szerencsétlen, nincs jobb dolga. Menjél inkább motorozni , engem meg hagyj békén, kérlek.
Szandika.Tanuld már meg értelmezni egyes szavak jelentését,úgy,mint pl.zaklatás.Először Cuskater baránőjének írsz,aztán az enyémnek...
Nyilvánossá teszed a véleményed,amit egy MOTOROS oldalon megoszt valaki,és annyira zaklatott leszel tőle,hogy nincs más út,mint íri a párjának.. Te tényleg egy igazi szerencsétlen pinkedli vagy!
Te mire húzogatod a szemöldöködet. Amúgy jut eszembe majd kéne beszélnünk. Lehet hogy szükségem lesz majd a segítségedre. Nem most majd a közeljővőben.
Semmi kulonos nincs ebben. En egy lila robogon vittem fenykoromban (ertsd: vekonyan) a 100+ kg-s haveromat is bar szegeny robi csoppet osszeult alattunk... De meg csak 12 voltam es bator
Megmondta Clam-oszi.
Mit baszogatsz itt engem fél éve? Mit foglalkozol velem, te.... . Saját életeddel kellene, talán. Meg a szép tetoválásoddal a nyakadon; meg anyukád virágaival. Talán. Rengetegszer kértük, és kértem is, hagyj békén. Szállj le rólam. Vegyél inkább mitas gumit, van 10 ezer ft-ért a másik topicban.
És mit foglalkozol vele, ki mit osztogat? Ezer éves poszt egyébként, megsúgom. Hadd osztogassa szerencsétlen, nincs jobb dolga. Menjél inkább motorozni , engem meg hagyj békén, kérlek.
Nyilvánossá teszed a véleményed,amit egy MOTOROS oldalon megoszt valaki,és annyira zaklatott leszel tőle,hogy nincs más út,mint íri a párjának.. Te tényleg egy igazi szerencsétlen pinkedli vagy!
Ha látnám, hogy Geri készülne felülni mögém a motorra, leszakítanám a gázkart és rádobnám a kuplungot, de azonnal, amit kiszól!