persze jogos, de az is hogy a motoros se legyen fasz.......
amúgy ha a tv hiradónak nevezett foskupacban csak heti 1-2x elmondanák hogy itt a tavasz számítson mindenki a motorosokra akkor lenne értelme ezeknek a felhívásoknak
Szimplán arról van szó, hogy a szabálytalankodás és a figyelem két külön dolog.
Nézd meg újra a felhívást.
Nem azt írja hogy figyeljen az autós hogy a szabálytalan motorosoknak ne kelljen.
Azt írja hogy figyeljen! Mert hogy mindenki tudja hogy sok a vak és béna autós aki a szabályosan közelekdő motorost is elüti mert képtelen felmérni a sebességét, vagy egyszerűen keresztül néz rajta.
sok-sok éve megfogadtam hogy vadkertre akkor se viszem a kocsit ha 100km körzetben más hely nem lesz
még a zsigulis korszakban felbasztam magam rajtuk
egy minimálisat folyt a kormányműből az olaj, de kb annyira hogy a csavar még fényes volt csak látszott hogy olajos-poros egy kicsit az alja, a kormánymű is full teli volt olajjal
vettem szimeringet fillérekért, otthon persze a csavart nem tudtam letekerni, elvittem szervízbe hogy szedjék le
amikor visszamentem nagy büszkén mutatták hogy hidegvágóval kellett levágni az anyát úgy rá volt gyógyulva, még a légkulcs se indította meg
utána olyan fos lett a kormánymű hogy kellett venni egy másikat majd egy havi bérért és vártam rá heteket
na azóta számomra a vadkerti vizsgaállomás megszűnt létezni, inkább szabadszállásra hordom
Motorosok nézik meg, az autósok kb. lesz@rják. Mellesleg szerintem nincs olyan nagy baj az autósokkal. Páran elvárják, hogy amivel közlekedünk brutális tempókülönbségre fel legyenek készülve, valljuk be ez lehetetlen.
Megígérem, hogy amikor ilyet csinálok sokkal jobban figyelek :)
Ugye a képen sem az autósok szabálytalankodását firtatja, hanem hogy figyelj, hogy ne nyírd ki a motorost.
Én ezt magamban elintézem, hogy "hé figyelj motoros mert meghalsz" nem kell képet küldenem ehhez magamnak. Ezt majd az autós fórumokon megteszik.
De amúgy is hiába figyelek, ha a bamba autós levegőnek néz.
A ceed tagasabb,ez varosi egy emberes szaladgalos jargany.
A valto nyelestengely csapagya szol eleg rendesen,60e nel mar a papírok szerint cssereltek,most 160e van benne.Megint fog kelleni de elotte bele kene baszni valami csodaszert hatha.
én pl kurvára felkészülök minden egyes útkereszetődésben az ütközés elkerülésére
amúgy elém is jött már ki minden pár éve még egy w40 ifa is szerintem a környékben az az egy ami még működik.....
4 számú mellékutakon a traktorok ugrálnak ki az ember elé nem ritkán
eddig egy kocsi volt amibe majdnem belefutottam, akkor váltottam át fim gumikra mert a cross szarul fékez
egy ismerős asszonyának volt, az nagyon dicsérte állítólag kb olyan igénytelen mint az f astra
1x ültem benne de nem 190 centihez meg 140 kilóhoz van tervezve, bár ha legizdulnék 110 re akkor se lenne sokkal jobb a helyzet
a ceed tágasabb, az jobban tetszik
amúgy az új autó egyre jobban közelít mert lett még egy rozsdafolt az astrán....ha nem megy át műszakin akkor nyáron kell venni másik kocsit
Elkezdett esni hogy b...ná meg.Szoval kakukk a mosásnak.
De legalább a HONDA készül.
Kész műanyag legójáték ez a cucc.És a vátója szar,pont mint a bakancs swift.Nem erősségük a váltó gyártás na.
ééééééés 10 ből 9 tényleg gyorsan(gyorsabban) jött.....
én autózok, motorozok, robogózok és biciklizem, amíg pesten melóztam gyalogoltam is
elmondhaton hogy az autósokkal kb annyi a gond mint a többivel se több se kevesebb, bár szerintem a robogós és a biciklis rosszabb a többitől
amúgy a motorosok idióták:
minden évben rengeteget elgázolnak, ahogy írjátok kijönnek eléjük vagy épp befordulnak vagy bármi, nem egyet nem tizet hanem sokat
de még mindig nem jut eszébe senkinek sem hogy ha útkereszteződésben látja a kocsi orrát akkor vegye a gázt vissza és tegye az ujjacskáit a fékre vagy épp ha ott áll a abalra sávban akkor is
szerintem evvel a balesetek felét meg lehetne úszni
és igen, az autós a vak és a balfasz de a motoros döglik meg.....
pl a múlt héten egész jóidő volt letekertem kocsival vagy 500km és nem egy-két szabályszegő motorost láttam, autóból nem volt annyi, néhány buzi román rendszámos ment csak össze-vissza meg egy magyar audis záróvonalon előzött
Sziasztok!
Sajnos Ledimotors ak igaza van
Sok sok esetben nem vesznek észre, simán kihajt eléd fordul belelőz mintha ott sem lennél. Még akkor is ha szabályosan közlekedsz. Összel itt a közelben 4 motorost kaszált le az kisten barma mert a mellékútról felhajtott és nem vette észre őket.
Ez is igaz. De a gyorshajtást a záróvonalon előzést a városi forgalomban szlalomozást sem szabad elfelejteni. És ezzel nagyon sokunk él. Nem mindenki de nagyon sokan. Többek között én is.
amúgy ha a tv hiradónak nevezett foskupacban csak heti 1-2x elmondanák hogy itt a tavasz számítson mindenki a motorosokra akkor lenne értelme ezeknek a felhívásoknak