Cica ne idegesítsé fő. Mert akkó idegállapptban leszek azt nézegethetsz. Tudom amúgy láttam mit írt a jós. Csak ne essen semmi. 1-2 fokban bírok menni én is. Csak az elázás vizes havas aszfalt amire nem vágyom így a visszaszokás idején ( mondjuk utána sem)
Nem kell vele foglalkozni, biztos irigy! Vagy lehet ő is így akarja felhívni a figyelmed, mert szerelmes beléd. Nekem képem sincs, de sokan így is imponálni akarnak nekem.
Menjenek a francba. Az a baj ha szezon közepe lenne leszarnám. De ennyi kohagyás után kopott hátsó abronccsal ismerve magamat hogy nem bírom megállni hogy haladjak. Lehet azt kell mondjam hogy ha fos az idő akkor nem megyek sehova.
Nagy pró vagy vr. Előlapátolsz egy fél éves posztot mert már eleged van hogy téged basztat mindenki? Most majd ettől azt hiszed jobb lesz. Még Dingdong se vette fel igazán. Röhelyes vagy.
Amúgy tényleg ilyen szar idő lesz a hétvégén vagy csak az időjósok ijesztgetnek feleslegesen ?
Email-ben kaptam egy értesítést,hogy,ha egy valóban sokat tapasztalt embertől szeretnék tanulni(kanyartechnika,pingálás,hóban 110-el motorozás),akkor őt keressem meg.Válaszoltam,hogy érdekel,de azért valami kis ízelítőt küldjenek már.Így kaptam ezt a kis szösszenetet,amit ki fogok nyomtatni,és bekeretezem.
Gedeon! Nem Eminem! Nem szeretem a zenéit, a fiam igen, azt hallgatja az érintőképernyős MP4 lejátszóján. Amúgy megvagyok, csak utálom a önkéntes polgárőr fazonokat.
Amúgy tényleg ilyen szar idő lesz a hétvégén vagy csak az időjósok ijesztgetnek feleslegesen ?