Boldogságos reggelt mindenkinek. Nagyon nagy a happy. Kicsit csúszva ugyan de tegnap este megjöttek az alakatrészeim. Minden adott az összeszerelésre. Holnap kész lesz a malac. Csak holnap mert a lánchoz kell kérnem pici segítséget mert az sosem csináltam még. A többi még ma elkészül.
Ma én is megyek dupla pénzééé, aztán 3at othon lettem volna, de a genya górék vasárnapra behivtak, de minek azt nem tudom
De az meg elvont pihenőnap az meg 3x maniii
Szóval egye fene, benézek, de nagy aktivitást ne várjanak tőlem
Reggelt
Fasz kivan, hogy március kpuepén jeget kell kaparászni
Arról nem beszélve, ha othon vagyok szar idő van, ha meg jó idő van, dolgozok
Áhhh
Mi a mai téma?
Nem is tudom talán cica emlegette, higy instán a punci-ról is mesélnek
Ki milyen fazonra nyírja?
Éljen a csupasz barack
Köpködjön a hóhér
Ott bukik a dolog,hogy nem fikáztam a mitast
Rögeszmés ez a mitas nálad de ha feltételes módban maradunk, akkor azt mondom, én konkrét mérési, tesztelési eredmények alapján nem veszek mitast
A te véleményed a mitasról erősen szubjektív mert mentél vele pár kört és mégsem sikerűlt arcra esni vele, a számszerűsített eredmények viszont egzaktak.
Először tegyen rendet az ember a saját háza táján...
Majd ha ott helyben beleteszik a pénzt a plusz munkáért a zsebbe akkor meggondolom
Bár menni akkor sem fogok
De az meg elvont pihenőnap az meg 3x maniii
Szóval egye fene, benézek, de nagy aktivitást ne várjanak tőlem
A 2 nap az pont kettővel több mint sz ideális nulla
Fasz kivan, hogy március kpuepén jeget kell kaparászni
Arról nem beszélve, ha othon vagyok szar idő van, ha meg jó idő van, dolgozok
Áhhh
Mi a mai téma?
Nem is tudom talán cica emlegette, higy instán a punci-ról is mesélnek
Ki milyen fazonra nyírja?
Éljen a csupasz barack
Köpködjön a hóhér
Rögeszmés ez a mitas nálad de ha feltételes módban maradunk, akkor azt mondom, én konkrét mérési, tesztelési eredmények alapján nem veszek mitast
A te véleményed a mitasról erősen szubjektív mert mentél vele pár kört és mégsem sikerűlt arcra esni vele, a számszerűsített eredmények viszont egzaktak.