Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez amúgy az ilyen képeknél nekem is mindig eszembe jut. Azért van vaj a fülünk mögött nekünk is bőven.
Olyan nincs hogy a motoros figyeljen?
Először tegyen rendet az ember a saját háza táján...
mibaj vele?
Épp ma megyek kamiont buzerálni és közel leszek érdhez, ha végeztem összerakpm a láncod ha gondolod, viszem a nittelőt.
Küldjétek tovább légyszi!
Ja a fagyizósat.
Az ujabbik. Még megszólnak.
Boldogságos reggelt mindenkinek. Nagyon nagy a happy. Kicsit csúszva ugyan de tegnap este megjöttek az alakatrészeim. Minden adott az összeszerelésre. Holnap kész lesz a malac. Csak holnap mert a lánchoz kell kérnem pici segítséget mert az sosem csináltam még. A többi még ma elkészül.
Minket is agitáltak péntek-szombatra
Majd ha ott helyben beleteszik a pénzt a plusz munkáért a zsebbe akkor meggondolom
Bár menni akkor sem fogok
Nem mesélnek, hanem kiteszik!
Nem újdonság és nem is meglepő, pár éve volt ilyenkor a nagy üljön át mindenki a másik autójába kampány.
Nekem is az van, rá van írva smartphone.
Ma én is megyek dupla pénzééé, aztán 3at othon lettem volna, de a genya górék vasárnapra behivtak, de minek azt nem tudom
De az meg elvont pihenőnap az meg 3x maniii
Szóval egye fene, benézek, de nagy aktivitást ne várjanak tőlem
Az nagyon sok
A 2 nap az pont kettővel több mint sz ideális nulla
Mért sok a héten kettő napot melózok egyet voltam hétfőn, meg ma megyek azt ez meg dupla pénz. Azt a héten befe.
Add már el azokat a lom vasaid ls nem kell ennyit dolgozni
Melyiket
Tucc élni. Én ma megyek egyet este 6ra aztán legközelebb hétfőn reggelre.
Én csak simán megpróbálok motort mosni.
Mingyááá megyek és alszok, holnap reggel meg megejtjük az első negyedéves konzultációt a kollégákkal... szóval bebaszás lesz meló után
Ne feszkozz.Pihengess.
Ennyi balfasz elírást is csak okos telefonnal lehetséges
Reggelt
Fasz kivan, hogy március kpuepén jeget kell kaparászni
Arról nem beszélve, ha othon vagyok szar idő van, ha meg jó idő van, dolgozok
Áhhh

Mi a mai téma?
Nem is tudom talán cica emlegette, higy instán a punci-ról is mesélnek
Ki milyen fazonra nyírja?
Éljen a csupasz barack
Köpködjön a hóhér
Szövegértelmezés... Ez csak egy példa volt, helyettesítsd be bármi mással...
Ott bukik a dolog,hogy nem fikáztam a mitast
Rögeszmés ez a mitas nálad de ha feltételes módban maradunk, akkor azt mondom, én konkrét mérési, tesztelési eredmények alapján nem veszek mitast
A te véleményed a mitasról erősen szubjektív mert mentél vele pár kört és mégsem sikerűlt arcra esni vele, a számszerűsített eredmények viszont egzaktak.