Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a közös képviselő vhogy jól csinálja, de a feleségével együtt ketten félhülyék... viszont lelkesen csinálják és vhogy jut a közösség egyről a kettőre... a legnagyobb akadály, a túl okos lakók... én mondjuk jól szórakozom, ma tettem róla, hogy a többiek is. mindegy, mennek a munkálatok, épül-szépül a társasház és számomra ez a lényeg.
Tudom. ... Falusi gyerek vagyok, de lakógyűlésekkel tisztában vagyok, vagy ismerősök által, vagy a munkámmal kapcsolatban.
Az a legszebb, hogy a műszaki követelményekkel, tartalmakkal sokszor még a közös képviselő sincs tisztában, de mindig vban legalább egy kurva okos aki már mindent tud :))
Ha meg fejleszteni, cserélni kell valamit akkor jóvanazúgy,merdrágaésmégsemmibaja,eddigisjóvót.
az, egy beruházásról kellett dönteni, meg pár közös helységről.... persze többen a kis Jézus születésétől indultak de van olyan lakó is, aki azt se tudja merre van észak... és ez nem vicc
Lakó?
Ez máshol is előfordul :)
közgyűlésen voltam, ennyi hülyét egy rakáson... és hozzá is szól már nem látok semmit
Csak vonalakat látsz, vagy mi?
Volt már ilyen a közelmúltban, annak se lett jó vége:)
A gyógyszert én is sokat szajkózom neki.
Azert ritkan van nehany jo pillanata oszinak,altalaban akkor hallgat ram es beveszi a gyogyszeret.
Ezek a hallottam történetek általában tudjuk kiről szólnak...
Na meg ne haragudj, de ha ez szerinted tele lett fosva akkor veled hatalmas baj van. Egész késő délután a motoros felszerelésekről volt szó, motorozással kapcsolatos dolgokkal. Ha ez telefosásnak számít egy motoros közösségi oldal üzenőfalán, akkor nem tudom minek lenne itt helye.
képek képek után, videók, az üzenőfal telefosva!?
örüljünk hogy újra itt van.
hol?
Pedig a régi új visszatérő pörgeti a falat rendesen. Ez se jó?
ahhoz meg fáradt vagyok.... semmi
ma valahogy leült ez a fórum... megvolt a nagy leleplezés is, pedig idáig úgy izgultam, hogy Oszi-e az Oszi meg minden... mi megy a másik csatornán?
De ha rádjön a cifra, na abból az egyrészesből hajtogasd ki magad.
Hallotam már olyat aki mire letolta le is fosta rendesen.
Legyen.
Harkány lesz akkor
=re csak saját keco a lényeg!
A többi majd utána
Az se rossz,de nem,át kell mennie egész Pécsen a határ felé,asszem.Bar nem vagyok tájékozódási fenomén.