Tehát mennyire passzentos a kabát?Ha fotót rajtad szart se ér.
Pláne a karokon.
A corduram ami spyke jobb karja cafatokban lógott.De a baszott protektor ehlgy makszrm sérülés nem volt.
Ugyanez a spyke bor ami feszül rajtam mint egy gyikbor........nem az izom miatt,na annak a büdös le életbe nem fordul el semmi.
Bár ilyen hülye téglalap alakú a protektorzseb.
Mindkettő tesztelve pofavizittel.
Bor jo egy kabátban lévő jó forcefieldel.Ugyanaz az energiafelhasználás réteg csak a körítés más.
Lehet, Vállpántostól cserélni.
A farokcsont védőt is lehet szerintem rögzíteni, írja eajta hogy tail bone. Viszont a vesevédő vagy mi az a két oldalsó mint a kr-3ason azt szerintem nem.
Nálam vizsgázott már. Kibaszott kényelmeset lehet benne aludni hátonfekve a flaszteron amikor éjjel 2kor már muszáj aludnod mert reggel 6kor ültél fel a motorra de messze van még az otthon
Legalább egy jobb gerincvédöt be kéne még szereznem...
Hiába van forcefield betét mind a 2 kabátomban, valahogy nem bízok bennük, mert mi van ha....
Kop-kop még nem kellett bizonyítaniuk
Attól függ mennyire vagy dagadt?
Amúgy lazán van a kabátban ugyanaz a forcefield cucc.
Asszem 12 rugoert.
Ha passzol a kabát akkor tudja ugyanazt,csak nem kell kétszer vetkőzni.
Megfogtál, leér a farokcsontig de szerintem nincs mellkas. Mutass mar valamit hogy kellene kinézzen :D van 2 akasztó oldalanként amibe a vállpánt akad.
Tipp: amint jó idő van, rongyolj ki bécsbe a louisba, utána Mariazell felé kanyargászol egyet és sötétben hazaersz, vagy megszàllsz valahol és többet kanyargászol. Sokmindent fel tudsz próbálni egy helyen, egymás után, minimálisan olcsóbb is és az 5-10%-ot ki lehet alkudni, vagy ha tudsz kupont szerezni akkor mégtöbbet :)
Pláne a karokon.
A corduram ami spyke jobb karja cafatokban lógott.De a baszott protektor ehlgy makszrm sérülés nem volt.
Ugyanez a spyke bor ami feszül rajtam mint egy gyikbor........nem az izom miatt,na annak a büdös le életbe nem fordul el semmi.
Bár ilyen hülye téglalap alakú a protektorzseb.
Mindkettő tesztelve pofavizittel.
Bor jo egy kabátban lévő jó forcefieldel.Ugyanaz az energiafelhasználás réteg csak a körítés más.
Nincs tapasztalatom vele, de az új csizmám már úton van.
Ha már itt tartunk, SMX-6 V2 csizmája van valakinek ?
A farokcsont védőt is lehet szerintem rögzíteni, írja eajta hogy tail bone. Viszont a vesevédő vagy mi az a két oldalsó mint a kr-3ason azt szerintem nem.
Hiába zabálók mint egy állat, vasággyal 70kg
https://www.alpinestars.com/nu...
Hiába van forcefield betét mind a 2 kabátomban, valahogy nem bízok bennük, mert mi van ha....
Kop-kop még nem kellett bizonyítaniuk
Amúgy lazán van a kabátban ugyanaz a forcefield cucc.
Asszem 12 rugoert.
Ha passzol a kabát akkor tudja ugyanazt,csak nem kell kétszer vetkőzni.
Még szerencse, hogy nem azt kell mindenkinek tartani amit jónak találsz:))