Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hárombetűs sportcsizmát és van benne fekete.
Tehát mennyire passzentos a kabát?Ha fotót rajtad szart se ér.
Pláne a karokon.
A corduram ami spyke jobb karja cafatokban lógott.De a baszott protektor ehlgy makszrm sérülés nem volt.
Ugyanez a spyke bor ami feszül rajtam mint egy gyikbor........nem az izom miatt,na annak a büdös le életbe nem fordul el semmi.
Bár ilyen hülye téglalap alakú a protektorzseb.
Mindkettő tesztelve pofavizittel.
Bor jo egy kabátban lévő jó forcefieldel.Ugyanaz az energiafelhasználás réteg csak a körítés más.
Mit vettél ? sárga fekete ?
Nem fognak felmenni, örülnek ha valaki betéved.
Milyen jó, hogy írtam.
Nincs tapasztalatom vele, de az új csizmám már úton van.
Nem Levikének igaza van. Majd bemegyek egy motoros boltba és még segítenek is a méret választásban is. Csak még most míg nem mennek fel az árak!
Van, azt is lehet akkor na ezeket nem is tudtam hogy egyáltalán léteznek.

Ha már itt tartunk, SMX-6 V2 csizmája van valakinek ?
Az csak egy ilyen kis tépőzáras plusz protektor, ha van a végén olyan anyag amin megtapad akkor simán.
Ja! Amúgy Manis a Karasnában 40 ezer.
Lehet, Vállpántostól cserélni.
A farokcsont védőt is lehet szerintem rögzíteni, írja eajta hogy tail bone. Viszont a vesevédő vagy mi az a két oldalsó mint a kr-3ason azt szerintem nem.
6000 ezzze + 2000 posta
Dainese most akciós.
Ez ez, most olvasom.
Nálam vizsgázott már. Kibaszott kényelmeset lehet benne aludni hátonfekve a flaszteron amikor éjjel 2kor már muszáj aludnod mert reggel 6kor ültél fel a motorra de messze van még az otthon
én és a túlsúly
Hiába zabálók mint egy állat, vasággyal 70kg
Lehet nem pont ezt, de ilyesmit lehet hozzá csatolni.
https://www.alpinestars.com/nu...
Legalább egy jobb gerincvédöt be kéne még szereznem...
Hiába van forcefield betét mind a 2 kabátomban, valahogy nem bízok bennük, mert mi van ha....
Kop-kop még nem kellett bizonyítaniuk
Attól függ mennyire vagy dagadt?
Amúgy lazán van a kabátban ugyanaz a forcefield cucc.
Asszem 12 rugoert.
Ha passzol a kabát akkor tudja ugyanazt,csak nem kell kétszer vetkőzni.
Ne fárasszmá...
Megfogtál, leér a farokcsontig de szerintem nincs mellkas. Mutass mar valamit hogy kellene kinézzen :D van 2 akasztó oldalanként amibe a vállpánt akad.
Csak a lenézést nem szeretem.
Tipp: amint jó idő van, rongyolj ki bécsbe a louisba, utána Mariazell felé kanyargászol egyet és sötétben hazaersz, vagy megszàllsz valahol és többet kanyargászol. Sokmindent fel tudsz próbálni egy helyen, egymás után, minimálisan olcsóbb is és az 5-10%-ot ki lehet alkudni, vagy ha tudsz kupont szerezni akkor mégtöbbet :)
Érhető, viszont az elsüléssel itt óvatosan.
Igen és ezt csak egyszer kell megvenni.
Az ma volt. Cavinton.
Még szerencse, hogy nem azt kell mindenkinek tartani amit jónak találsz:))