Na de neked is csak 50-es kell, nem ? motorexet használtál már ? Megvettem a liquit kb 5000/liter áron de kicsit úgy érzem hogy a fele ennyibe kerülő elf is elég lenne igyanezzel a minősítéssel
http://www.motul-mintabolt.hu/
Minden szerkentyűbe itt veszem az olajat (mindig itt a legkedvezőbb az ár) és a minőség. tekintetében sincs kétség.A tulaj is motoros rendkivül közvetlen és segitőkész (ért is ahhoz amit csinál) Pontosan nem tudom de sok éve járok hozzá több alkalommal remek beszélgetésbe is elegyedünk.Ajándék mindig jár a vásárláshoz....csak ennyit mondj Regős Bendegúz.
Ja, az jó fajta.
Eneos oldaláról rendelj. Kiszállítják és olcsóbb mint a boltban.
Mondjuk én boltban vettem, és megemlítettem hogy a weblapon olcsóbb, egyből leárazták, hogy ne legyen több mint a hivatalos oldalon.
Hétfő-kedd jön az alkatrész. Ha találok valakit aki kölcsön ad egy lánc prést akkor szerintem a hisszú hétvégén már startra kész a gép. Olajért kéne még elugranom mert azt még nem rendeltem. Erősen angyalok az eneos olajon. Sokak dícsérik.
Kiss Alien? Nem az apja után kapta a vezetéknevét? Vagy ő is Kiss?
Amúgy meg ahogy elnézem lazán belefér a tanktáskába. Ha csak az átlátszó részt húzod be, akkor még nézelődni is tud
Kezdtél hiányozni. Már végig csesztettünk mindenkit, és minden témát, kellene a friss hús
Kosz-kosz, kurva jol csak legyen vegre vasarnap es induljon be valamelyik motor oszt itthagyom a Zuram a kis Aliennel , megszökök egy oracskara
Mikorra rakjatok ossze a kis Malacot?
Baszok én rá, átsiklok felette, ő nem nyomja mindenhol az arcomba a hülyeségeit mint itt némely rózsaszín egyének, sőt a Norbi nem is zavar egyáltalán, ellenben az előbb említett lény
Miért tennék én ilyet?
Amúgy anno clam álladóan szivatta,de elég rendesen.Nem élvezte.............vagyis igen a jelek szerint csak tesséklássék tiltakozott ellene.
Azóta fordult a világ és elgenderesedett,így már vissza szeretné hozni clamot hogy tovább szivassa a halálba.
Minden szerkentyűbe itt veszem az olajat (mindig itt a legkedvezőbb az ár) és a minőség. tekintetében sincs kétség.A tulaj is motoros rendkivül közvetlen és segitőkész (ért is ahhoz amit csinál) Pontosan nem tudom de sok éve járok hozzá több alkalommal remek beszélgetésbe is elegyedünk.Ajándék mindig jár a vásárláshoz....csak ennyit mondj Regős Bendegúz.
Ettől még az eni is különb
Eneos oldaláról rendelj. Kiszállítják és olcsóbb mint a boltban.
Mondjuk én boltban vettem, és megemlítettem hogy a weblapon olcsóbb, egyből leárazták, hogy ne legyen több mint a hivatalos oldalon.
Amúgy meg ahogy elnézem lazán belefér a tanktáskába. Ha csak az átlátszó részt húzod be, akkor még nézelődni is tud
Kezdtél hiányozni. Már végig csesztettünk mindenkit, és minden témát, kellene a friss hús
Mikorra rakjatok ossze a kis Malacot?
Viszont ez szubjektív.
De el is tünhetne.
Lehet neked hiányozna,nekem nem.
Amúgy anno clam álladóan szivatta,de elég rendesen.Nem élvezte.............vagyis igen a jelek szerint csak tesséklássék tiltakozott ellene.
Azóta fordult a világ és elgenderesedett,így már vissza szeretné hozni clamot hogy tovább szivassa a halálba.
es tényleg bunko vagyok.
amugy ugrik,ez vicces.