Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,egyik se.Amibe kapsz az egy semmire való polifoam.
https://www.fc-moto.de/epages/...

Pedig ez szép, pláne narancsban
Bőrkabátba senki nem ad gerincprotektort, csak egy gyenge szivacs betétet kapsz. A Bering is francia, azt hiszem.
Vááá sorry a berik-el kevertem...
A Bering nem ad protit??
Márkát azt ismerem, de azt gondolnám hogy még egy bör kabátba is ad valamilyen (ha gagyi is) protektort
A Revitnek tetszenek a bőrruhái, de nem is olyan olcsók. A Büse márkát ismerem, de a bőrruhái nem tetszenek. Nálam bőrben a Dainese az a top, de nagyon drága.
Revit farmerom van, varráshibás de lusta voltam visszavinni boglárra.
Cordura ruhám meg Büse, baromi hülye neve van de 120ért vettem a szettet a louisban, melle tettük az alpin meg dainese hasonló ruháit, kidolgozásban ugyanaz.
Én sem vagyok a neves drága dolgok híve mert létezik olcsón is kiváló minőség.
Ixon, Revit ezeket sem ismerik itthon.
BERING.
Az IXS svájci, elég régóta gyárt bőrruhákat. Az AXO azt hiszem francia. Nem mainstream márkák, de jók. Az IXS van Alpin, Spidi kategória. Az AXO-t lejjebb sorolnám.
Ez a huszonhat felé felcsatolható faszsag olyan macera,igaza van ini-nek valamilyen szinten.
Nyárra egynapos lotyogosebb fagyiturara vettem egy alap hevik protis farmert meg egy hering dany borkabatot,a köcsög hering nem ad protektort,külön vettem bele a forcefirldet,majd nagyobb túrára kell egy nyári cordura nadrágot szereznem.
Ennyi elég vedelem,ha elbasznak kocsival ügyüket ndegy mit veszek fel,a sima csúszást meg ez is vedi.
Azt mondjátok meg, hogy a drága Alpinestar bőrruhákon a vállnál a műanyagok olyan csúnyán besárgulnak, mint gondolom?
Én nem ismerem egyiket sem.
Ezek azért nem alja márkák.
Most nem értelmes márkákról beszélünk ?
A legújabbnál már nincs pumpa! Ja és még pár 3 betűs: IXS, AXO
A nyári nagyon fasza, abból nem mozdulnak el a protik, pedig csak egy nedv szívó hosszú ujjú póló van alattam, a téli meg lityi tötyi, mert hidegbe +1 melegítő +1 karsigán és akkor nincs fázás ,nincs lógás....
3betűs, gondolom tcx, azokból a drágák meg bokánál pumpásak, hogy jobban tartson.
Elnézést! Szemüveget is venne kell.
Ez macna nem magna
Jók ezek is annak ellenére hogy a shox is forgalmazza
Micsoda? Azt ajándékba adják hozzá?
Nem ismerem a Magna-t, elsőnek a Superbike VB láttam ez a gyártót Torresen és DeAngelisen.
Pumpás ?
Ez E???
Fosss szar fasza k..jóó?

Tudom szép a színe