Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húzol hátra mint a vadliba.
Szerintem még visszafogott. Tény hogy nekem is olyan érzésem van mintha puhatolózna mivel lehet balhét generálni, de ennyi kekeckedést én is szoktam produkálni
Akkor nincs közös guriga
Elmentél oda,körbefordultál a sarkad körül és le is léptél?
Mondjuk az tény, hogy az elém lelépő bamba gyalogos jelentősen gyorsabban ugrik vissza a járdára egy agresszív gázfröccs, mint a duda hatására, de forgalomban én nem vettem észre hogy előbb észrevennének.
Volt egyszer hogy az öreg CB-m kilőtte a fojtást. Egy öres trombitával közlekedtem aminek durvább hangja volt mint egy B52-es csillagmotoros bombázónak, de így is csak az utolsó pillanatban kezdték el rángatni a kormányt amikor beérkeztem mögéjük. Ellenben a LED-es reflektor hatására tükörből mindenki már messziről úgy ítéli meg hogy túl gyorsan közeledek....mondjuk nem is szoktak tévedni
Maximalista (is) vagyok látszik is
Inkább használj jó lámpát, meg feltűnő fényezést.
A hangos motorokat meg nem szeretem.
Az fasza hely. Szoktunk ott enni, nem lakok onnét 10 percre sem gyalog. A legkisebb retró is elég hasábbal. Na meg mellé egy két feles + sörike.
Hálistennek itt hétágról süt a nap, mindenhol hó. Most értem vissza a kisebbik gyerekkel egy kisebb erdőkerülésről. Következő project autómosás.
Csak ne kamionvezető!
Mert tetszik neki? Ízlésről vitatkozni, meg ugye felesleges.
Takony fos szar idő volt. Sehol se voltunk
Egyedül a pingwin hamburger lett felkeresve
Válaszoltak. Én is. Milyen válasszal lennél elégedett?
Repülőgépvezető.
Örülni, hogy van köztünk egy idiot pilot.
Mit lehet tenni.
Nem szeret haverkodni.
Magának való nagymedve.
Rosseb a pofád, hogy nem toltad ide.
Közel 400km út után egy c vectra 1.9 volt a legbüdösebb, másodikként egy omega és egy 5ös bmw holtversenyben. Mondjuk a bmw jobban kormolt
És a nap fénypontja
Úgy legyen.
Kíváncsi vagyok nagyon!
Nem sokáig baszakodik itt.
Na?
Na! Most jött el az a pont, aminek el kellett jönnie, ahhoz, hogy ....
ÁlltalánosságbN piszkosság persze van még rajta. De az első lánkeréktől a retket már köv akartam. Az ilyen álltalásos dzsuvát majd egy mosó ám leszedem. Láncot is levágtam már róla. Szóval azért haladok. A többi meg nem kifogás hanem logika.