Szerintem még visszafogott. Tény hogy nekem is olyan érzésem van mintha puhatolózna mivel lehet balhét generálni, de ennyi kekeckedést én is szoktam produkálni
Mondjuk az tény, hogy az elém lelépő bamba gyalogos jelentősen gyorsabban ugrik vissza a járdára egy agresszív gázfröccs, mint a duda hatására, de forgalomban én nem vettem észre hogy előbb észrevennének.
Volt egyszer hogy az öreg CB-m kilőtte a fojtást. Egy öres trombitával közlekedtem aminek durvább hangja volt mint egy B52-es csillagmotoros bombázónak, de így is csak az utolsó pillanatban kezdték el rángatni a kormányt amikor beérkeztem mögéjük. Ellenben a LED-es reflektor hatására tükörből mindenki már messziről úgy ítéli meg hogy túl gyorsan közeledek....mondjuk nem is szoktak tévedni
Közel 400km út után egy c vectra 1.9 volt a legbüdösebb, másodikként egy omega és egy 5ös bmw holtversenyben. Mondjuk a bmw jobban kormolt
És a nap fénypontja
ÁlltalánosságbN piszkosság persze van még rajta. De az első lánkeréktől a retket már köv akartam. Az ilyen álltalásos dzsuvát majd egy mosó ám leszedem. Láncot is levágtam már róla. Szóval azért haladok. A többi meg nem kifogás hanem logika.
Volt egyszer hogy az öreg CB-m kilőtte a fojtást. Egy öres trombitával közlekedtem aminek durvább hangja volt mint egy B52-es csillagmotoros bombázónak, de így is csak az utolsó pillanatban kezdték el rángatni a kormányt amikor beérkeztem mögéjük. Ellenben a LED-es reflektor hatására tükörből mindenki már messziről úgy ítéli meg hogy túl gyorsan közeledek....mondjuk nem is szoktak tévedni
A hangos motorokat meg nem szeretem.
Egyedül a pingwin hamburger lett felkeresve
Magának való nagymedve.
És a nap fénypontja