Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ilyen tabu téma itt? Pedig ahogy olvastam sok mindent mondhatnak itt az emberek, de akkor megkérdezni a gumifestés miért jó az tabu. Egyik haverom is kiszínezi az oldalfalát a guminak, mert szerinte jól néz ki. Az első kerülésig igen.
kókuszolaj sokkal jobb.
Ha nem , akkor jöhet a jó öreg hydraulika vs telóolaj sztori ! /én a hydraulika melleett voksolok /
Szeva ! Lökd a mai napra rendelt szent evangélium szavait a te fordításod szerint !
Szeretet.
Megy a Dunának a sporttárs , és visszaakartam rángatni valami friss témával , amiről rég nem esett szó ! Kettő ilyenről tudok , az egyik a Duci a másik a Bömbi !
Melyik AZ???
Jahhh az őrült gokartos
Reggelt

Éééésss vééégre leteeeeelt
Egy 7iiiiig buszt nem akarok látni, se hozzá nyulni
Lehet inni, lehet bulizni, lehet motorozni
Jahhh azt nem
Leszarom meee pihiii van
Reggelt barátom! Mè buziskodol...
Már kérdezted és meg vissza, hogy milyen kategóriában.
Rendben, de továbbra sem értem mi célt szolgál. A por belepi, csak frissen festett állapotban mutat. Előbb-utóbb töredezik.
Pont hogy írta, hogy elzárt területen gyakorolna. Abban meg van valami, hogy aki érzi a motorja határait az jobban is kezeli.
1. Senki nem festette a tapadó felületet.
2. 3 másodperc alatt kopna le ha bárki megpróbálná, szóval semmi hatása.
Mondja az aki vibrátort hord a lába között
Én úgy vettem ki hogy senkinek nem az egykerekezés volt a probléma, hanem a nem megfelelő helyen, valamint az, hogy a srác azt hitte attól tud jól motorozni.
Egykereket szerintem mindenki művelte vagy műveli akinek arra alkalmas a motorja, mert mondjuk Jawa350-el is egykerekeztem, na de nem szándékosan csak elszakadt a kuplung bowden induláskor
Most miért? Tök jó gumi. Első versenyemen azzal csúsztam ki
Amúgy tényleg lehet vele lapon fordulni
aaaaaa akkor lenne értelme
neeeem
Az egy henger lehet vizesvödör is , az se javít rajta ! Aztán lehet az két vizesvödör , akkor is csak trágyapumpa !
Ezt csak a bmw-s buzi éned mondatja veled
Az egy hengeresre nincs ccm megkötés
Dr800
A legnagyobb
Az olyan Steiner Kristóf fele csattogos bicikli
Egy igazán nagy egy hengerest kipróbálnamék
Tökmindegy mennyi a hengerszám...
Meg az egy hengeresek