Nálam lelepte a hó a quadokat, nem volt kedvem ásni. A helikopter pilótáját meg elengedtem mára. Van vagy 1,5 m-es hó erre, így a meleg szobában telt a nap.
86'-ban leszerelés után elmentem egy tüzépre mindenes sofőrnek, volt egy halom ócskavasa a figurának köztük egy billencs gömbölyű fülkés ezeréves MAZ, először mikor mondta, hogy azzal kéne szenet vinni csak beültem és néztem, beindult és elkezdtem a sebességeket keresni, eleinte nem nagyon találtam egyet sem oszt egy idő után beakadt valahová és elindult, ott napokig fogalmam nem volt, hogy hová sikerült betennem, elindult oszt jónapot, kicsivel később azért már volt valamilyen koncepcióm a váltáshoz, de mára elfelejtettem.
Ezen már túl vagyok , aki járt Kraz billencssel , annak ez smafu ! Na annak a billeentése kb ugyan ilyen gépészkedés ! Pontosan három karral szivattyú kar , sebváltás aztán a billentés karja !
Az az elmebeteg direktbe elkívánta másikat a halálba, míg Pocses azt írta, hogy ha Ő alóla ütnék ki a motort, akkor csapná agyon az illetőt.
Ez azért mégse ugyanaz.
Oda mentem...
De kipróbálom majd!!!!
alsósor-felsősor, na meg a felező.
És még egy xx-et is mostak a mosóba...
Ez azért mégse ugyanaz.
Áhhh lárifári
Dee ne nézz a közepébe