Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a mai fiatalság.
Igen, nem egyszerű kivenni, hogy mit miért csinál.
Nálam lelepte a hó a quadokat, nem volt kedvem ásni. A helikopter pilótáját meg elengedtem mára. Van vagy 1,5 m-es hó erre, így a meleg szobában telt a nap.
na majd akkor elmegyünk együtt is , aztán spriccelgetünk orrba szájba
Nem mentem el odáig, tőlem 300m-re van egy omw
Oda mentem...
De kipróbálom majd!!!!
Azért kalamol itt is rendesen a csávó.
alsósor-felsősor, na meg a felező.
86'-ban leszerelés után elmentem egy tüzépre mindenes sofőrnek, volt egy halom ócskavasa a figurának köztük egy billencs gömbölyű fülkés ezeréves MAZ, először mikor mondta, hogy azzal kéne szenet vinni csak beültem és néztem, beindult és elkezdtem a sebességeket keresni, eleinte nem nagyon találtam egyet sem oszt egy idő után beakadt valahová és elindult, ott napokig fogalmam nem volt, hogy hová sikerült betennem, elindult oszt jónapot, kicsivel később azért már volt valamilyen koncepcióm a váltáshoz, de mára elfelejtettem.
Nem! Krosszoztunk itt a farmon!
Úgy látom a motorozás elmaradt.
ott voltál, ahol beszéltük ?
+4 kocsimosás letudva (rááá fért)
És még egy xx-et is mostak a mosóba...
Ezen már túl vagyok , aki járt Kraz billencssel , annak ez smafu ! Na annak a billeentése kb ugyan ilyen gépészkedés ! Pontosan három karral szivattyú kar , sebváltás aztán a billentés karja !
Itt elég jó idő van! Nálatok?
Lehet neki is megvolt a levezetése rá, mint Pocsnek, egyik sem különb a másiknál!
Lehet skizo.
Nyugodtan mond ki! A politikusok!
Nem tudtam, 10 éve nem voltam itt.
Az az elmebeteg direktbe elkívánta másikat a halálba, míg Pocses azt írta, hogy ha Ő alóla ütnék ki a motort, akkor csapná agyon az illetőt.
Ez azért mégse ugyanaz.
Egyesek hülyének néznek mindenkit
Áhhh lárifári
Sokan keverik az oldalt a sexchattel!
Átmegyek!!! Aztán ragadni fogsz te
Akkor pálfordulás volt nála!
Ragad meg az eggyik végét
Dee ne nézz a közepébe