Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, nekem is mindig be van dugva vmi
Én két delkevich rövid dobot néztem ki magamnak. Majd kiderül mikorra jön össze az ára. Az első a motor rendbetétele a második a szezon terveim létrehozása. Aztán ha marad még a dobokra akkor lesz ha nem akkor nem lesz. Sírni nem fogok miatta ha nem jön össze.
Nekem foglalt a két kezem
Szóval majd visszafogom magam

Mellesleg a hosszú távon valóban zavaró a sportdob, de killer+füldugesz és nem úgy szállók le a motorról hogy halláskárosult lennék
Nekem 4 van/volt benne, kettö elöl. Anno az volt a hangszórók netovábbja.
Én azért nem adtam az xl alá
Egyik az buzi csípős volt a másik az jó volt
Ellenben a szállással jól beszoptunk mert papírvékony volt a fal és kurvára idegesített a szomszéd lakó
A tököm tele van a mobil automata javításával.
https://www.jofogas.hu/budapest/Videoton_AB_1010_High_Fidelity_hangfal_par_80watt_75357761.htm volt ilyen nekem is
Összel adtam el:) szép hangja volt meg sztem jól is nézett ki.
Én is így tervezem. Vennék két vegdobot aztán itthon délutáni hétvégi fordulókra jó lesz. Ha meg hosszabb útra indulok visszafobom a gyári kürtőket és máris visszatér a nyugalom.
És ez pontosan igy van:))) az én videoton boxaim most is horpadásmentesek:) teljesen jol hátra lehetett látni.
Előtte kézimunkázz, nehogy felsülj.
Attól függ...... városi csapatáshoz meg rövidtávokra szuper a sportdob. Nekem volt az xxhez, de többet ment a gyárival. Az 1400 akrája killerrel egész tűrhető de nélküle egy egésznapos motorozás már fárasztó.
Ezt már szeretem
Lássuk csak
Nemsoká ebéd... éhesen gyorsan végeznék szóval ha teli a pocak és pihentem rá 1-2 órát már kereslek is
Akkor már nem remegek mint a kocsonya, aztán mehet a menet
De ne túl gyorsan, mert a végén kezdhetjük előröl
Stimmm
Azzal mi a baj? Eco ülésfűtés.
Alap esetben ott vízszintesek voltak a lamellák és a sofőr kilátott, csak mondjuk nem olvadt el a Videoton hangszóró a kalaptartón, ami egy klíma mentes autóban nem volt egy hátrány.
Jó a lámpám. Azzal nincs baj de a két gyári dob nagyon de nagyon halk.
Valahol hallottam hogy a TS-emből meg már csak 1500db van az országban. Nem is baj, ha egyszer összerakom sokat fog érni
Mikor menjek hozzád, Drágám?
Nem sokáig bírta.
Már megy a sz@rkavarás.
még jó hogy magának venné a sportdobot, nem neked nekem is volt kellemes sportdob, akárki akármit mond, bizony városi forgalomban hasznos volt, közúton néha már zavart a dörmögés...
Amíg nem szeded ki a pánsípot mehetel előttem, amíg meg nem unom.
Már megint
Elvagyok én hátul is
Mondjuk tény hogy bárki elég visszafogott.
Míg nem kezd baszakodni felesleges a feszkó.
Csak nyugalom és zen van.
Nekem is hangos, kibírta