Neked meg mi bajod? Nem lehet elmondani a Ducati színvariánsait?
A google nem mérvadó, a gyári prospektus viszont az, abban pedig mindig volt sárga és piros színváltozat.
A fesztivált gpt sem értem, az valami sorozat?
https://www.google.hu/search?q...
Gördítsd le és számold meg hány sárga Ducati van rajta.
Nem kell itt a fesztivál gp. Gumifestés, meg Ducatizás. Nem sokáig bírtad türtőztetni magad.
Talán egy picit javít a láthatóságon pl egy sötét színű motor esetén egy rikító festés. De a forgalomban inkább placebó. Főleg nagy sebesség különbség esetén. Akkor inkább legyen hangos a vas.
Nincs itt semmi különös indok. Egyszerűen van akinek ez tetszik. Olyan picit mint a motor színéhez passzoló ruházat. Van némi láss és látszódj dolog is benne de ez inkább szerintem placebó hatás a motorosnak. El szerintem nem vesz a gumi teljesítményéből. Innentől pedig a kinek mi tetszik kérdésre adott válasz dominál.
Megint eljutottunk az alap témához. Motorversenyeket szoktam nézni és ott ilyen nincs. A Stuntban viszont láttam ilyet, ott nyilván a show része miatt.
Rutintalan vagy. Már rég nem az oldalát festik, az csak egy mellényúlás eredménye, dizájn elemnek megmaradt. Nézelődj a galériákban, és megtudod hol is kell festegetni a motorgumit az erő fokozásához.
Egy kis nosztalgia.
A google nem mérvadó, a gyári prospektus viszont az, abban pedig mindig volt sárga és piros színváltozat.
A fesztivált gpt sem értem, az valami sorozat?
Gördítsd le és számold meg hány sárga Ducati van rajta.
Nem kell itt a fesztivál gp. Gumifestés, meg Ducatizás. Nem sokáig bírtad türtőztetni magad.