Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tulképp az is volt, de ki milyet kapott alapon:)
Mennyi règi hahus hirdetèsben volt benne anno a gyári sibeda extrakènt.
Tessék! A sárga mindig rendelhető szín volt a Ducatinal. A Ferrarinal is így van, csak a többség a pirosat veszi. Ezért betámadni, nem is értem.
Neked meg mi bajod? Nem lehet elmondani a Ducati színvariánsait?
A google nem mérvadó, a gyári prospektus viszont az, abban pedig mindig volt sárga és piros színváltozat.
A fesztivált gpt sem értem, az valami sorozat?
https://www.google.hu/search?q...
Gördítsd le és számold meg hány sárga Ducati van rajta.
Nem kell itt a fesztivál gp. Gumifestés, meg Ducatizás. Nem sokáig bírtad türtőztetni magad.
Túl hangos ne, de sokat számít egy sportkipufogó. Ég és föld a városi közlekedés vele vagy nélküle.
Városban nem az!
Bár egy hangos dobpárt én is szeretnék :-)
Az hát. De míg az abroncs festés 100 esetből egyszer segít addíg a hangos dob mondjuk 5 esetben. Mind nagyon alacsony ez igaz.
Ami szintén placebo... ...
Talán egy picit javít a láthatóságon pl egy sötét színű motor esetén egy rikító festés. De a forgalomban inkább placebó. Főleg nagy sebesség különbség esetén. Akkor inkább legyen hangos a vas.
Értem, a láss és látszódj szerintem is placebo.
Nincs itt semmi különös indok. Egyszerűen van akinek ez tetszik. Olyan picit mint a motor színéhez passzoló ruházat. Van némi láss és látszódj dolog is benne de ez inkább szerintem placebó hatás a motorosnak. El szerintem nem vesz a gumi teljesítményéből. Innentől pedig a kinek mi tetszik kérdésre adott válasz dominál.
Piros, sárga és az utóbbi években a fehér, ezek tradicionális Ducati színek.
Én még csak pirosat láttam, azt is keveset - legalábbis ami működött :))))
Miért pont azon? A sárga inkább Ducati szín.
Azt azért megjegyezném, hogy egy sárga k5 ezren már mérhető növekedéssel járna ez a szin is.
Így jól néz ki, csak az első használat után annyi neki.
Rossz példának tudnám ezt itt felhozni, a felhasználó nem kol mérte fel a színmélységet, szerintem alig nyert valamicskét......
Mesélj!
Á, dehogy. A stuntban csak gyenge próbálkozások voltak. Ráadásul a szinkombinációt is sokszor elbaszták.
Megint eljutottunk az alap témához. Motorversenyeket szoktam nézni és ott ilyen nincs. A Stuntban viszont láttam ilyet, ott nyilván a show része miatt.
Rutintalan vagy. Már rég nem az oldalát festik, az csak egy mellényúlás eredménye, dizájn elemnek megmaradt. Nézelődj a galériákban, és megtudod hol is kell festegetni a motorgumit az erő fokozásához.
Versenymotorokon látok monster matricát így az igaz lehet, de a guminak csak az oldal falát festik. Lehet nem tudnak valamit.