Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van! Sok ilyen autós hirdetést láttunk, ahol pl. svéd orvosnak adta ki magát az egyén, a jóhiszemű ember pedig utalta az előleget, ami elveszett.
Talán annyi a különbség, hogy van aki vállalja a valós személyét, míg van olyan is, aki még akkor se, ha már nyilvánvaló hogy ki is ő.
Az meg külön állatfaj, aki más személye mögé bújva ténykedik.
Ez is nézőpont kérdése. Valaki hitelesítette?
Általánosra sikerült a kijelentés, de inkább gondoltam konkrét személyre.
Persze, hogy nincs. Egyszerű példa, hiteles hirdető van? Ellenőrzi bárki is, hogy ki hirdet mit és az valós-e? Nem. Amikor veszel egy használt autót nincs ami mögé nézhetnél és "tanulhatnál"
Az enyémen is b@szomalássan kérem.
Az enyémen minden rendben
Na ezt nagyon jól írtad! Nincs hiteles adatlap.
Azt sem lehet, szerintem. Nincs olyan, hogy hiteles adatlap. Ilyen interneten nem létezik. A kormányablak az hiteles, de ott is bizonyítanod kell egy pofavizittel, hogy te te vagy.
Segéd pondró.
Szégyelje össze magát a segítség!
Nem az hogy mit , hanem hogy ki ! Na ezt lehet az adatlapról , nem tanulni !
Hogyne, főleg egy kis külső segítséggel ha van hozzá partner vagy csicska vagy egyebek...
Az átváltozást is meglehet tanulni?
Tanulni tőled lehet inkább nem keveset...
Nem vagyunk egyformák. Adatlapból tanulni? Ilyet se hallottam még.
Nekem ez mind fontos mielött valakire szánom a figyelmem , főleg ha tanulhatok is valamicskét ami hiteles , mert netes szar fröcsögést bárki tud produkálni tapasztalat nélkül is , amire immunis vagyok !
Utána pedig fekete.
Amikor kikezdi a nemespenész....
Zöldes-szürkés ? Menj már el szemészhez a karbis mind szürke.
Nem!
Pont hogy nem, persze sokaknak fontos, de engem nem érdekel ki hány éves, milyen motorjai voltak, hol él. A facebook óta persze sokaknak fontos és meghatározó, hogy tudjanak mindent a másikról. Engem nem érdekel az ilyen fajta privát bulvár.
Lusta vagyok,pár mondatban kifejtenéd?
Pedig érdemes !
Utána lehet olvasni honnan ered ez, miért csinálják. Ilyen leírást a gumifestésről még nem olvastam.