Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki motorja van...
Az a,motor ami hengerenként 600ccm alatt van az női vagy buzimotor
Mindkettő van neki? :))
Jó van két csoportja a kétkerekűeknek . Vannak a motorok meg a szarkupacok ! Pocses tudja már !
Legyenek :)
De az miért lenne téma. Azok a legjobbak és pont.
Közveszélyes. A gumit viszont nem a tapadófelületen festik, hanem a mélyedésben. Ott maximum a por tapad.
Azok mar voltak... legyenek rizs rakéták
Jóvan ! Új téma : Duci vagy BMW ?!
Ebbőőő a gyerekbőő kamikaze lesz meglássd !
Mellédobtad vazze
Itt probléma volt az egykerekezés egyeseknek, mert közveszélyes! Egy nem megfelelő gumiabroncs szintén az.
A disznomod alkoholtol fetrenges minden hetvegen allitolag veszelyes az egeszsegre megis vannak akik hrogaszas urugyen minden nyari idopontot megragava fetrengenek deliriumban a vizparton.
ezt most engedd el... ha érdekel az elő történet, akkor visszaolvasva fórumot, galériákat stb. sok minden lejön. most azt kell mondanom, kultúrált, rendben levő ez a történet, itt mindenképp
Hú bazd+ rád dobok egy lasszót mert fejjel mész a szakadéknak !
Még mindig itt tartasz. Nem neked írtam, akinek írtam az érdekes mód érti.
Nem tudom, ezért? Mert elmondom, hogy veszélyes festeni egy tapadó felületet, érdekes.
Ne tegezd magázd! Tudod a motorosok magázódnak.
Ilyet ne mondj te gyerek ! Mert tiltani fog a tudjuk ki !
Lehet, de gumit festeni nem tűnik túl ésszerűnek.
A lafattyal nekem sincs bajom...
Majd úgy is jön hozzám kozmetikára meg elvileg együtt megyünk megnézni helyet is , hol érdemes mit (csapatépítőre) , mindig van nálam alap cucc, nyalni kell a pink dögöt, most egyel több vagy kevesebb, nekem nem gond, neked meg szépen csillog majd
Persze csak poèn de tavasszal ha sikerül Cefi szervezte csapatèpítőn mehet...
Jöhet így is homár már.