Pipi aztán tud élni nem bírom a pecát nincs türelmem bambán ülni a parton (próbáltam anno) de jó társasággal jó buli főleg ha viszek halat hűtőtáskában amit ellehet készíteni...
Semmit. Persze, ha az a cél, hogy szopasd magad.....
Tyuntyuka! 400ezer alatt, amit Ini mondott csak a 600-as transalp, vagy cb500 vagy fzs600fazer. Lehetőleg minél hosszabb vizsgával. Mivel újrakezdő vagy, viszonylag szűk kerettel és nem biztos, hogy az első vásárlásod hozza a várt igényeket, ha egy év múlva eladod 100buktával, akkor sincs tragédia, mert ha most azt mondanák, hogy 100-ért bérelheted bármelyiket 1 évre, szerintem zokszó nélkül pengetnéd a lét + ezeknek a piacán van mozgás.
Jogsi csak 65-70 lesz, már le van zsírozva a suli tulajjal. Tényleg, holnap be is ballagok, hogy adja ki az E-learning-et, hogy letekerjem gyorsan, aztán ha elmúlik a hó meg 0 fok, már vezethessem a T-gépet.
Ugyan Pityu, nem hegedülöm meg a fillért, max gyűjtögetem szépen és máshova tolom.
850-at akkor sem adtam volna a bármennyire karbantartott 620-asodért.
Csak az olyan semmilyen csak a-ból b-be. Bár ha megint kezdi b@szni a fillért Lala akkor pikk-pakk 100ezer körül fogunk tartani. Oszt egy jogsi a duplája mire felöltözöl még egy jogsi ára ha van utasod is akkor még egy és még nem mentél seháse... van olyan hobbi ami kici óccó nincs.
Nem mellesleg egy két komolyabb szervizelés is meg lett ejtve rajta, szóval nem zsákbamacska
Tyuntyuka! 400ezer alatt, amit Ini mondott csak a 600-as transalp, vagy cb500 vagy fzs600fazer. Lehetőleg minél hosszabb vizsgával. Mivel újrakezdő vagy, viszonylag szűk kerettel és nem biztos, hogy az első vásárlásod hozza a várt igényeket, ha egy év múlva eladod 100buktával, akkor sincs tragédia, mert ha most azt mondanák, hogy 100-ért bérelheted bármelyiket 1 évre, szerintem zokszó nélkül pengetnéd a lét + ezeknek a piacán van mozgás.
szerintem ez egy igazi rablás
Nem alkudoztam veled se, annyit írtam 500-ért nézek, nem azt hogy 500-ért add oda.
Na mennyiért ment el végül?
850-at akkor sem adtam volna a bármennyire karbantartott 620-asodért.