Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

58961749871
Meszes csigolyák, amik idegeket nyomnak?
Na horgászatra viszont költök és fogok is halat, nem is keveset. Kutyámra is kötlök, picit a kocsira is, diákhitel kitekerve, lakástakarék, albérlet, sport!
Minden évben minimum a tenger és búvárkodás, rock fesztiválok, koncertek.

Szóval a motor nekem sokadrangú már...
ha nem vagyok ilyen izmos már ki lenne törve
egyszer fejreálltam a szántásban ráadásul a ténéré is rámesett, azóta nem tudom a nyakam kb csak 150-160 fokban forgatni
ja és ahogy kimásztam a motor alól haver átment rajtam a másik ténérével, az egy igazi szar nap volt
Ha csak kovács kell akkor itt van Pocsi , még nem felejtette a szakmát ! ?
Remélem kitöri.
a kisujj felöli zsibbatás az alagutas téma
nekem a mutató meg a matató zsibbad, volt hogy az augusztusi túrán elzsibbadt és februárig zsibbadt folyamatosan
azóta nem viszek hátizsákot motoron így csak pár hétig zsibbad a motorozások után
nyakammal van gond
múlt évben a kezemet letesztelték a honvéd kórházban( több mint fél évet vártam rá)
mérték milyen gyorsan megy az áram az ujjakba aztán azt mondták semmi gond nincs a kézzel, ami szopi mert akkor a nyaktájékon van a hiba és arra semmi műtéti megoldás nincs
hátha a csontkovács tud valamit kezdeni vele
Először vitaminnal megoldható általában volt nekem is a kisujjban érezni meg a kézélben.
Nejt ezzel műtötték a nyáron, alagút betegségnek nevezik a dolgot oszt vagy sikerül vagy nem, a kisgépszerelőnknek pl. nem sikerült, rosszabb lett mint volt. Persze nem biztos, hogy Neked is ez van, de van rá esély, mindenesetre van olyan orvos akit tudunk ajánlani ehhez.
Kevesebbet recskázz.
egyenlőre ott tartok hogy ha a telefont fogom negyed órát akkor már zsibbad........
csontkovácskoz tervezek menni, múlt évben nem volt hely, idén meg még lusta voltam telefonálni
Gondolom akkor a kezed nem lett jobb.
eladtam mert nincs értelme kerülgetni itthon
azóta kitaláltam jobb tempomatot is, vagyis nem jobb hanem egyszerűbb, kicsit nehezebb használni, de instalálni jóval egyszerűbb
Eladtad a tempómatost
300ért adtam el
ki van ám ez találva bukta nincs
Öregszel TE is ennyi.
és utána meg faragod egész télen , mert a nyevinél fogva hozta vissza a ríder ?!
mostanában nem láttam a labancot
én is kezdek buzulni, ha hideg van nincs kedvem motorozni
Csak rakja össze.
Persze mert ott a labanc. Megy még szkanderen hátrafelé
400 ért viheti a CBR-t.
évi 100ért +300 kaukcióért én a ténérét odaadtam volna üzembetartóival bárkinek....
100ért kapsz egy ünnepi szinyót amire még rálocsolsz egy 30at. Azt baszat6od neki!
100 ért egy szezonra ?! Eléggé fájni fog as derekad , mert abból csak egy Pocket bike futja , az is csak bizti nélkül !