Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem a kakan a csomo esete. Ram is azt mondod hogy Clam vagyok pedig itt van Sanyi, ismer engem is.
Clam jelen van mar 3-4eve itt. Most kezdett hulye lenni csak miota suzukija van. Es igen troll mert etetitek.
Köszönöm, de valószínű kár a szóért. Ez a kákán a csomót esete.
Megjelent a védőangyal.
Itt többek között én is és a motorom is látható. Ez nem googlis, mondjuk látszik is, de legalább ez is az enyém, ott voltam átéltem.
http://www.sportmotor.hu/album...
Onnan hogy ismerjük páran. Ettől függetlenül midegy hogy ki kicsoda csak a permanens trollkodás uncsika, de legalább ha valakit többen ismernek és trollkodik annak személyesen is szóvá lehet tenni.
Honnan tudjuk hogy te valos szemely vagy es az a te motorod ? Vagy azt honnan tudjuk hogy egyaltalan van e motorod...
Tegnap raktál fel egy sárga 600-as gixxerről galériát. De kitudja hogy az a tied? (Persze te biztos) Az hogy te mire érzel késztetést láthatjuk (sajnos) minden nap. A másik galériával meg biztos volt meló, de vajon neked, vagy ez is googlis?
Az időjárásról meg annyit, hogy el van borulva (mint az elméd), így maradok itthon nem megyek motorozni, pedig volna mivel (nem sárga, nem gixxer, de legalább van és az enyém).
Ja és csókoltatom a titkárnőd kacsóját.
Látod itt a gond, több valakinek is írtam ezt és nem jött ilyen komoly monológgal.
Nem érzek késztetést rá, hogy igazoljam magam. Plusz természetesen nem is tudnám.
Tegnap nem tettem fel a motoromról galériát! Annyi értelme volt mint a többi galériának itt fent. Plusz az a fénykardos cucc manipulált képeket takar, ergo volt vele munka, persze te ezt biztos nem látod, neked többet ér az időjárásról folytatott eszmecsere, nem gond, csak annak sincs értelme.
Onnan írogat a titkárnőm, nem gondolod komolyan, hogy bemocskolom a kezem a klaviatúrával.
No-no! Ne bújj mögém!
Én Csongrád megyei vagyok, van motorom, ha szükséges van itt néhány ember aki ezt örömmel igazolja is. Neked kérdéses a kiléted, a motorodról tegnap ugyan raktál fel galerit (fénykardos játékok, sok értelme szerintem nem volt) illetve debreceni vagy egyesek szerint. Bár most lehet Sepangból írogatsz.
Jól nyomod! Mondjuk te is én vagyok!
Köszönöm! Mivel felőled fúj ezért még egy ideig ugyanilyen szr lesz mint most! De hagyjuk, hogy legyen ahogy lesz!
Jó tesztelést! Videók képek jöhetnek...
Na lépek, mert a szerelőim indítják a gépem, kezdődik a délutáni teszt.
Ha az lennék, most jót mosolyognék, de nem.
Szia Józsi bátyám! Nálunk ramaty az idő. Délután fiam szalagavatója lesz, utána mennek bulizni. Majd éjjel meg összeszedem valahol a városban...
Te is ő vagy, nem ?
Jó napot István!! Felétek is április van? Az előbb azt hittem megembereli magát, mert kisütött egy pillanatra, miközben esett, de aztán megint szakad!
Paranoid schizophrenia, némi nárcisztikus beütéssel, + feltűnési viszketegség. Klinikai eset, ott is zárt részleg. Sőt hogy kicsit utaljak a tegnapi magasröptű gondolatváltásokra, szarás után lehúznám a rácsos ágya kulcsát a wc-n, nehogy ki tudjon jönni többet.
Néztem én is, tényleg faja!
Kösz!
Apropó!
Nagyon jó a fotós oldalad. Ment a kedvencek közé!
Mire a többesszám? Egyesszám harmadik személy.
Már megint maguk azok?!
Vagy te nem is ő lennél! Túl nyugodtnak tűnsz, vagy csak a zubbony teszi.
Dehogynem! Az SM is tudja csak a csókos vagy náluk, vagy szopós!
Az SMecske nem tiltja Gáborkát, de az MMM az nem mehet ki!