Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a vicces hogyállítólag dagadt vagyok de a hasam mindenhol elfér
ha veszek inget akkor is hasban bő de az ujja rövid, pedig szerintem a 190 nem extrém magas
5 ajtós az a140
nagyon praktikus kis valami, csak a szerelése macera tök könnyű beeülni és kiszállni belőle mint a wagonr-be
Azért vannak ám feltételek
5 ajtó
Manual
Villany ablakok legalább elől
Ja és ne érjen össze a vállunk igaz leginkább egyedül jár vele
Kész,lesz.
Fasznak nottél ekkorara.
Jövő héten lesz lesz,osszekaparni,kap egy szervizzel és csinálok tesztet.
nekem kicsi
kipróbáltam de vállban egy kicsit szorít nagykabátban
nyáron 1 pólóban lehet jó lenne
ezt a ceed-et akarom még kipróbálni milyen ülni benne
Honda Jazz.
a merci kellett volna neki, a németeknél gombokért adják
munkatársam most vett, 400alatt volt hazahozva műszakizva szervizelve, új akku meg pár kisebb plusszal
igen de az lpg-ben nincs annyi, a palackban mindig van az alján sok szar
régen úgy tankoltunk palackból hogy fejre lett állítva 2-3 napra majd 3mp kinyit és kijött az aljáról minden genya
így a reduktort se koszolta annyira és a szaga is jobb lett
én már elmentem az astrával 170ezret gázzal de a reduktorban még nem volt genya, palackos tankolásnál meg max évente ki kellett engedni
Éppen autó vásárlás előtt állunk.
A drágámnak kéne valami használható.
Ha tudtok valamit ne temesséttek magatokba.
Én legszivesebben bmw-t vennék, de Ő sem szereti. Ezért is is adtam el mert nem tetszett neki, mert pl. automata volt és alacsony.
Erre vett 1 clio-t. Megmértem 5 centivel msgasabb (még ha a f.... rkam lenne 5 centivel nagyobb) de így.....???????
nem is kell 2 dollárért dolgozni, pont ez a legnagyobb átbaszás része a dolognak
mert ha itt gyártanák akkor se volna ám magasabb az ára vagy ha igen nem sokkal, csak akkor nem lenne akkora haszon rajta
pl kint 30cent egy usb töltő elektronika, a fröccsöntött műanyag kb ugyanennyi és legyen 40cent az összeszerelés, ez 300 forint és adják 1000 forinttért
ha itthoin szerelnék össze akkor max duplája lenne a termék előállítása de a haszon sokkal kevesebb
Mint az a VV Ribanc?
Régen, amíg megérte palackból tankolni az autógáz is szagosítva volt.
Aszem ez előírás is mert amúgy szagtalan és ezért nem lehetne észrevenni ha szivárog.
Meg is érdemled ha elvállaltad. Legközelebb közöld vele hogy akkor az örökség is olyan arányban jár neki ahogy bejár dolgozni
Úton van a Marsra.
Az meg csaló BMW a gazdagoknak az ingyen parkolásért
Úgy véded mint egy alkoholista a piát
Benzinesek káros hatása töredéke a dieselhez képest. Ezzel kár is vitatkozni.
Oszt mégis mindig a fillért bassza, bár szerintem csak duma.
Igazából te tehetsz erről. Napi 2dollárért nem vagy hajlandó dolgozni, a kínai meg igen.
amíg nem találják ment nincs bűntény.......elcsavargott......
Az, de ezért messze a legkisebb légellenállású kocsi a piacon.
Meg az is érdekes hogy sok ronda autót meg istenítik. A cigány aki elvitte az opelemet, egy Mercivel jött, pont ugyan az volt a vonalvezetése mint a Priusnak, csak még a segge is ronda volt, mert félbevágták, aztán azt senki nem piszkálja hogy ronda.
az autógáznál nem érezni a szagosítást, ha palackból töltöd akkor érezni csak
az e85 nem tudom milyen olyan sosem volt de már nem is kapni egy ideje
Annyit kapnek erte mint egy rendes emberert, nem eri meg...
De öröm az ürömben, hogy igy eljuthatok hamarabb motorozni, mint gondoltam volna tavaly nem is motoroztam egyutt a Zurammal. Mindket kisebb turan epp masokkal voltam, neki dolga volt.
Gázbannak ezt a CO2 és merkaftán szagát nem szeretem. Akkor már inkább az MZ
Megjegyzem E85-el és szintetikus olajjal az is friss hegyi levegőt büfögött ki, enyhe pálinkás utánérzéssel
Az Astra is megy vele, csak kicsit nehezen veszi a fordulatot, de utána már húz mint atom.
az volna a jó poén hogy 3-4 cigó megjelenne a képben cigi a szájba bal kézben sör a jobb kézben pajszer és elvinnék a gecibe a kocsit egy rakéta meghajtású ezerkettessel