alaplap cserével bármi javítható, de hogy megéri-e az más kérdés
én tuti nem szaroznék a telefon javítással
kell venni valami xiamiau telefont aztán jólvan
nekem azért van huawei mert a xiaomi képe nem volt meggyőző, és rengeteg filmet nézek rajta
Bár az én készülékem nem ájfón, csak egy sony,de ma végképp meglepett. Az asszony mobilja meg az enyém egymás mellett volt. Az enyémről hívtam, hibátlanul ment, kinyomtam, az asszonyéról hívtam az enyémet és már nem volt kapcsolható. Csinálta már korábban is, de amit mostanában tapasztalok elég durva. Persze már nem garanciás, igaz azt se tudom ez javítható-e.
ez részben igaz
bluetooh van de csak egy másik almással fog beszélni
zenét lehet tenni rá de bonyolult
a pc-vel is össze lehet kötni(a 4s ről nemrég szedtem le a fotókat
téma nincs mert minek, mem kártya nincs mert faszok
múlt évben mentem vele 50km távot szóval fogalmam sincs
hangja van, de nem akkora mint a 6days extreme guminak
de sok endúrós azt bizonygatta hogy jó dual gumi és ha nincs nagyon cibálva akár 10 ezret is el tud menni
vannak néha első+hátsó akciók egész jó áron ilyen 40-50 között
Conti tkc80? Jó gumi ez ? 17-esben nézegettem ilyesmi mintás gumit hogy ősszel tavasszal a 10-15 fokos de száraz időben tudjak kimenni néha a földesútra de horror áron találtam csak, 100körül a szettet.
ájfón újabb felvonás....
a nem fehér bőrű egyedeket figyelmen kívül hagytam
jött egy kérdés: milyen a kamera
írom neki egész fasza, hiszen azért az akkori ájfónok sokkal szebb képeket csináltak mint a korabeli egyebek, pl sorozatfelvételt egyik se tud olyan gyors csinálni
küldtem is neki pár képet mindenféle beállításokkal
aztán kiderült hogy arra kíváncsi mennyi pixelt tud
igaz ez egy női egyed volt, de ha tud 4 gyereket nevelni csak meg tudná nézni a neten az ájfón paramétereit
szóval nem értem én ezt a dolgot......
vettem egy szett aszfalt gumit a ktm-re, aztán meglátom mi lesz
lehet megunom 2 nap alatt, de akkor jól beszopom mert szűk 60 rugó volt a 2 gumi meg a 2 vastag belső
ha akarnék elmehetnék, egy kicsit meguntam a témát
plusz hirdetem a gépet aztán nem akarom összesarazni, mert utána meg mosogathatnám fél napig
március végéig várok és ha nem jön meg a vevő akkor elmegyek erre-arra
idén kipróbálom milyen menni aszfalton
hétfőig nem terveztem kimenni a házból, leszedegettem a karácsonyi faszság világításokat amit asszony felpakolt, aztán keresek valami sorozatot és jól elvagyok itt a takaró alatt
nekem ilyen exta nem kell van kint egy hőmérő, ha a nap nem süt rá pár tizedet téved
felkötöztem a fára egy fél literes pet palackba
bár most télen néha rásüt a nap mert ilyenkor elég ritka a lomb, lehet a fán kb 5 elszáradt levél
én tuti nem szaroznék a telefon javítással
kell venni valami xiamiau telefont aztán jólvan
nekem azért van huawei mert a xiaomi képe nem volt meggyőző, és rengeteg filmet nézek rajta