Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a zsivany egy sem lett egy jó film de sokkal jobb mint a 7. A 8meg teljesen vállalható, vannak szar részek de egyébként teljesen jó, a mozijegyet is megérte, egy letöltést meg siman megér. Remélem bővített is lesz belőle.
A marvel-en kívül senki nem tud egységes univerzumot teremteni.
Szórakoztató filmek.
Talán a strartek de ott abrams elcseszi a rangatott kamerával és a lensflare-el.
Ennyit a,gyűrűk uráról

http://youtu.be/-5BxrjOpxXM
A zsivány egyes kurva jól sikerült.
Azt jól elhelyezték időben , minden elemében passzolt az eredeti 4-5-6 részbe
Az 1-2-3 fos volt, a másikakkal kurvára nem illett egybe, történetileg nem volt annyira gáz
A 7 meg olyan mint ha egy teljesen más valami lenne, mintha egy,másik univerzum és másik idősík lenne azonos névvel...
Én 70el szoltam menni vele akkir nem hangos
Sok buzi jómunkásember szuttyog előttem mindig
Nekem elég szélesek a vállaim elférek, ha a vastag pufajka van rajtam akkor ér csak bele a kasztniba
Az ajtók még makulátlanok, a jobb hátsó sárvédő is ép, az szokott kirohadni gyorsaba mert öntik a benzint össze-vissza
Én már rég nem követem hol tart a történet.
más témakör.... egyébként én sem vagyok fanatikus , de megnézem ... nekem ez az ucssó rész kibaszottul bejött, de kinek mi , tudjuk
Most megy a Gyűrűk ura, az sokkal jobb.
Irtó bárgyú az egész - 20 évvel ezelőtt nagy szám volt, de azóta szerintem sokkal látványosabb filmek is születtek már szerencsére. Nem értem a körülötte lévő hype-ot.
Én speciel utálom a Star Wars-t....

megnéztétek az új részt?
160-al kibaszott hangos,rohad a hatso ajto a kozepin,a kormany nem kozepen van es szuk vallban.
sima kombi 1.4 16v erőgép
amúgy ez egy kibebaszott jó konstrukció, melóba járni, kimenni pecázni stbstb
azért amikor elmentem miskolcra már nagyon vártam az út végét
3.ban tiltáson 120 a vége nincs az a 1.0-ás suzuki aki bírná ezt a tempót, pécsről hazafelé a sok gyíkot mindig az emelkedőn előztem le
12 éve van nálunk kb ráment 200-250 ezer költés összesen, meg most elbírna azért egy százast ha szépre akarnám akkor 200
egy 50 forintos helyen rozsdás a küszöb 20 évesen
fastra egy ritka csotany volt.Kombi vagy sima?
Ennyi!
a 2 hátsó sárvédő makulátlan
amúgy ha rászánnék kb 150 ezret, kb gyári állapotú lenne
mert csak ilyen kis csipcsup hibái vannak
pl tolató lámpa kapcsoló, 2ezer ft mert egy kis bőrhiány mire kicserélem, hát inkább betettem egy kapcsolót a ködlámpához aztá navval kapcsolom
ac pumpa visszaenged.... itt is plusz kapcsoló van
kürt hol szól hol nem, naná hogy ide is a 50 forintos kapcsoló a megoldás
lámpa fül letörve, kb 15 ezer a 2 első lámpa
szőnyeg kicsit csúnya, nem hinném nagy összeg
stbstb
egy kettőstömegű lendkerék cserébe simán beleférne még egy telibefújás is, aztán még 10 évig csillogna a drágaság
egyetértek
én még szoktam, de nem csak Újévkor, minden hónap elején (kb)
Én pár éve megfogadtam,hogy nem fogadok meg semmit....
Az is volt délelőtt, már mindent megettem, volt 3 kiló tengeri herkentyűm

Tudsz élni!

Mi a helyzet itt- ott- amott? Mindjárt jön az új év , jöhetnek a fogadalmak...
Rák jöhet búza szűretlen citrommal mellè meg rövid.
Szép estét!

Finom lehet! Megkóstolnám én most ettem meg egy kiló polipot Csak a búzasört szereted? Az vhogy finomabb, nekem