Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább nem néztem meg, a Zsivány egyest megmoziztam, látványa rendben volt, de komolyan, mintha a Normandiai partraszállást meg a 2. vh egyéb hadi eseményeit vitték volna át Star Wars témakörbe, kiszámítható és sablonos volt az egész. Egyedül a vége volt legalább picit meglepő a nagy robbantással.
A mennyország kulcsa....
Miféle kulcs?
engem nem szokott zavarni annyira, mindennek megvan a maga szépsége, talán pont ilyenkor a legszebb, még az utat is látni, de távolabb nézve félhomályos, "ködölt" :)
Én má meg is vettem :)
Legalább , ha már köd van akkor lenne rendes, aminek neki lehet támaszkodni ! Itt most "süt" a nap és -1 fok van. A hegyek viszont fehérek .
A történet az eredet 3 résznek id elég vérszegény
De az hogy ilyen filmet csináltak a 80as években az hihetetlen, javarészt hulladékokból, drótokon mozgatták a hajókat stb stbstb
Még utána 10-15 évekkel se tudták megugrani azt a színvonalat, vagy ha igen őrült nagy pénzekből
Ha leguggoltam nem kaptam levegőt, hajolva meg belement a vér a fejembe
Tavaszig kell kibírnia akkor lesz helyette másik oszlop, csak most télire nem akartunk bezonozni
A co jó lenne csak drága, plusz elég ritkán hegesztek, mondjuk idén volt sok minden de előtte 5 év alatt elment 10 pálca
A gond hogy mire elérhető csóróknak is addigra örülök ha a nyuggerollerbe kell vellany.
Átlagfelhasználónak olyan mint a dízel.10-15000Km/ év környékén kidobott pénz a felár.Értemén hogy 14 év/200e km a ciklusa.De mire visszagyön az ára vehetek másikat.
itt csak egy kis köd van
40 éve az a 20 éve. 1977-es az első
Akkor születtem, szóval majdnem Kéri Laci helyett Kéri Égenjáró lettem
Amúgy akkor is bárgyú volt.
De egy újabb látványfilmnek jó szerintem, és most már a történet szál sem olyan egyszerű fekete-fehér, szóval szórakoztató is, tehát a funkcióját betölti.
A hype-ot én sem értem, de ilyen ez a marketing.
Amúgy tegnap majdnem elkaptak a rohadék birodalmiak, de szerencsére Windows-os a telóm, nem droidos, így tovább engedtek
Melóba elcsettegni jó lenne a vellanyos szinyó, csak "kedvem" nincs rá.
Sokkal inkább az a gond, hogy két szurkolói csoport van. A benzines és a villanyos. Nem is hajlandóak értelmezni a másik technológia előnyeit, a sajátjuk hátrányait. Ezek után nem lehet érdemben vitázni, csak szívatni a másikat. Persze aki hajlandó beülni a hintába annak úgy kell
Te pl. teljesen reálisan látod az előnyeit hátrányait, ahogy Zoli is, legfeljebb részletekről tudunk elpicsogni.

Legjobban az tetszett, amikor mlas így milyen jó a villany úgy milyen jó. Zoli mondja, hogy de ez drága. mlas kikelt magából hogy nem az meg hülye vagy Zoli, erre rákérdeztem hogy akkor neked ugye elektromos járműveid vannnak...hááát nem mert drága akkor meg nem ugyan arról beszéltek?
Vettem volt mèg gazdagon.
Agyatlan vihar volt az éjjel ! A vödröt feldöntötte az udvaron , és még most is tombol! Remélem estére abbahagyja ! Ma sem lesz motorozós idő. Még szerencse, hogy a napokban az volt !
Szerezz egy CO-t mer ez lehet hogy erős,de hogy csúnya az fix.
Tegnap én is tornáztattam a legkisebb rokont, a,repülő életmódot szereti csak még zsenge a nagyobb igénybevételhez
Valamiért kedvel a kiscsávó van akitől mindig szabadulni akar
Azért 140 kilósan a földtől pár centire tudok ilyeneket alkotni
A pálca fogó meg volt toldva egy,fél méteres csővel mert nem tudtam annyira lehajolni
Amúgy ahol nem 3mm lyukat kellett berakni egész szép lett a hegesztés
Szóval a lakatos szakma is bennem van
Olyan asszem már megvolt.
Reggelt!
Nahh arra én is pályázok!
Nálunk egymás mellett van a lidl/aldi és mindig a rossz boootba megyek be
Èdes nagyon!
Asszem mindjárt húzok le a lidibe kulcskèszletèrt. Reggelt...
Koszonjuk. Az apjara utott
Ini kozelebe se engedem, mert akkor kispöcs lesz, aki nem becsuli a noket
Szia.
Nagyon aranyos a kicsi fiú gyermeked! Gratulálok, és egyben sok erőt kívánok neked, hogy felneveld.
Szerintem majd pár év múlva "ini" bácsi szívesen megtanítja őt, hogy hogyan kell elektromos kaput szerelni és akkor már egy szakmával a kezében indulhat az életnek.