sógoréknak nemrég óta vigyorog olyan ingerekre ami megismételhető és ismét vigyorog
pl hangszín változások, fizikai kontaktudósok ilyesmi
unokatesóméknak fél éves múlt az már azt is tudja ha rászólnak hogy "kezed" kiveszi a szájából. elég okos pedig lány
na az vigyorog egész nap mint a tejbetök, annak minden tetszik, szerintem be van füvezve mindig
Amugy holnap lesz egy honapos. Ilyenkor meg nem nagyon van tudatos mosoly, csak almukban szoktak.
Illetve tegnap ota erzekelek kisebb mosolyokat, de lehet csak bebeszelem, hogy ott vannak
Nekem mindenki kiakad, hogy hogyan tartja a fejet. Kozoltem, hogy mar szuletesekor emelte a mellkasomon, szoval nekem ez nem fura. Jobban tartja magat kozel egy honaposan, mint a 3 honapos unokateso. Mindenki masban erosebb. Lehet nekunk majd beszelni nem akar majd, kitudja
sógoréknak 4 hónapos de örökké erőlködik hogy felkeljen, persze még nem tud de kapaszkodik, tolja magát, stb.
küzd mint pocok a tarlótűzben
eltellik 10 év és utána meg az ellen küzd majd hogy felkeljen
furcsa dolgok ezek......
feladtam ezt a kapu vezérlést
minden pont megcsinálva de a végén nem csuk be, szóval becsukás előtt leállítja a programozást
végülis a mágneseket érzi(csak nem jó állásban néztem) nem reed van hanem valami 2 egyéb 3 lábú biszbaszka
továbbiakban a tulajdonosa majd csinál vele valamit.....
Badacsonyban "süt" a Nap , dél-nyugati szél fúj, arrafelé az ég is felhős bár nem úgy nézett ki, hogy ki fog ennyire tisztulni ! A hőmérséklet 6,6 ° C Nem az a kimondott strandidő ! De ennyi erővel lehetne -10 fok, és fél méteres hó ! Boldog balesetmentes békés Új esztendőt Nektek motorostársak !
Az a rugó (lemezrugó), feladata a vezeték leszoritása az alattalévö jó vezetö rézlaphoz. Vezetésben nem vesz részt, elhelyezésének modjábol eredöen nem engedi kicsuszni sem a vezetéket.
Alapvetően igazad van, a kés kis felületen érintkezik, ez pedig okozhat gondot, de ahogy nézegetem a katalógust, ezt a problémát kiküszöbölték. Mindegyik működik tömör dróttal, mert nagy felületen nekinyomja egy lemeznek. A kés inkább a kicsúszás ellen véd csak. http://www.wago.hu/media/count...
Na mesz Te a faszomba mar ezzel
pl hangszín változások, fizikai kontaktudósok ilyesmi
unokatesóméknak fél éves múlt az már azt is tudja ha rászólnak hogy "kezed" kiveszi a szájából. elég okos pedig lány
na az vigyorog egész nap mint a tejbetök, annak minden tetszik, szerintem be van füvezve mindig
Illetve tegnap ota erzekelek kisebb mosolyokat, de lehet csak bebeszelem, hogy ott vannak
Cici utan ilyen
küzd mint pocok a tarlótűzben
eltellik 10 év és utána meg az ellen küzd majd hogy felkeljen
furcsa dolgok ezek......
Amint tud setalni, kap egy haromkerekut
Egyebkent hagy szopjon, meg tudja ertekelni a pozitiv dolgokat legalabb
minden pont megcsinálva de a végén nem csuk be, szóval becsukás előtt leállítja a programozást
végülis a mágneseket érzi(csak nem jó állásban néztem) nem reed van hanem valami 2 egyéb 3 lábú biszbaszka
továbbiakban a tulajdonosa majd csinál vele valamit.....
http://www.wago.hu/media/count...